Een oase aan planten bij Emily

Hoe ben je aan het thema van je woonkamer gekomen?

Ik ben beetje voor beetje mijn woonkamer gaan aanpakken, door veel inspiratie op te doen van andere mensen hun huizen kwam ik tot de ontdekking dat groen mijn favoriete kleur is en ik onwijs veel van planten hou. Dit is toch wel de rode draad in mijn huis. Er moet nog steeds veel veranderd worden, maar ik neem graag de tijd om goed na te denken wat ik wil.

Hoe ben je aan je inspiratie gekomen?

Door veel op instagram en pinterest te kijken.

oase aan planten
een oase aan planten

Welke kleuren / welk behang heb je gebruikt?

Mijn baksteen behang komt van behangkoopjes.nl<http://behangkoopjes.nl>

De groene verf heb ik bij de karwei laten mengen: flexa creations muur extra mat kleurcode H2.25.30

Het groen laat ik bij de bakstenenmuur terug komen door planten en verder ben ik fan van mat zwart en decoreer ik daar graag mee.

steen strip behang
Steenstrip behang

Is er een bijzonder item, zoals een erfstuk, in je kamer?

Nee ik heb geen erfstuk in de kamer, ik ben wel super erg gesteld op mijn planten en verzorg deze dan ook erg goed. Ik hou van leuke dingen zoeken en zo zijn dus ook de meeste dingen in mijn huis best uniek.

Voorbeeldje: de eettafel was een oude tafel die mijn ouders kregen van iemand, mijn vader heeft hem helemaal opgeknapt de poten mat zwart geschilderd en het tafelblad met beits behandeld en zo is er een uniek item ontstaan in mijn huis. Nu zijn we nog bezig met 2 oude stoeltjes opknappen die straks bij de eettafel komen en zoek ik nog verder naar andere leuke stoelen en zo ontstaat er steeds weer iets in huis waar ik ontzettend trots en blij mee ben.

groen interieur
Een groen interieur

Zijn je meubels nieuw of 2e hands?

Sommige dingen koop ik 2e hands als ik tegen wat leuks aan loop of kom ik dus tegen bij mensen die het niet meer willen hebben. Verder koop ik vaak nieuwe spullen zeker decoratie en planten koop ook eigenlijk altijd nieuw.

groen interieur

Natuurlijk vinden we het leuk als je een ander inspireert. Waar heb je de spullen voor je kamer gevonden?

Op heel veel plekken haha, kwantum, H&M home, xenos, groenrijk, Ikea, Blokker, leenbakker, karwei, kringloop, action

En als laatste, heb je nog een leuke tip voor alle andere die bezig zijn met hun interieur? Bijvoorbeeld je favoriete woonwinkel. Of  tips waar jij altijd rekening mee houdt als je een kamer inricht.

Richt je huis in zoals jij het wilt, je hoeft geen rekening te houden met trends of met wat kan wel of niet, hoe vinden andere mensen het? Het is jou huis en jij moet je er goed en fijn in voelen en dan komt het vanzelf!

Ik ben iemand die van kleur en planten houd dus dat laat ik terug komen in mijn interieur, bedenk dus voor jezelf welke kleuren en wat voor dingen echt bij jou passen en neem dat als basis van je interieur.

Ik hou echt van de Ikea!! Ik vind het zo heerlijk om door de showroom te wandelen en inspiratie op te doen.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om een kijkje in mijn huis te nemen.

Groetjes Emily Geerse uit Middelburg

About Author

You May Also Like

1 comment

Conny says:

Whow je bent ook echt een no nonsens meissie! Gaaf interview. Succes Emily?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *