Opvouwbaar bad

Opvouwbaar bad: dé oplossing voor mensen zonder vaste badkuip.

Een bad nemen is heerlijk om even tot rust te komen na een lange, uitputtende dag. Maar wat als je geen vast bad hebt? En je geen zin óf tijd hebt voor een badkamer renovatie met de daarbij horende hoge kosten? Dan zijn de opvouwbare badkuipen van HelloBath de uitkomst! 

Wat zijn opvouwbare badkuipen?

Het woord verklapt het al. Opvouwbare badkuipen zijn comfortabele baden die je binnen een handomdraai hebt opgezet. Je kan het vergelijken met een wasrekje die je uitzet voor je schone was. Alleen nu ga je er vies in en kom je er schoon en uitgerust uit. Met de douchekop houder vul je het uitgeklapte bad met water en dan kan je heerlijk ontspannen in het bad. Het wordt nog beter. Het luxe badkussen zorgt ervoor dat je altijd een fijne houding hebt in bad. Zo voorkom je dat je last krijgt van je nek, rug of billen. 

Daarnaast kan je jouw favoriete serie kijken door jouw laptop of telefoon op de deksels te zetten. Ook perfect voor het plaatsen van een heerlijk drankje met snacks. Dit zorgt er tevens ook voor dat het water langer warm blijft. Win-win dus! 

Om het af te maken hebben sommige modellen ingebouwde voetmassagerollers (verwijderbaar). Dwaal af in het gevoel van luxe en comfort terwijl je in jouw eigen badkamer zit. 

Maar je kan het bad ook gebruiken op je balkon, in de tuin of ieder andere plek met toegang tot water. Ideaal toch?

Klaar met baden?

Als je klaar bent, voer je het water eenvoudig weg met de bijgeleverde afvoerslang. Klap het bad weer terug in, doe in de opberghoes en zet aan de kant. Klaar is kees. In minder dan 5 minuten heb je jouw bad opgeruimd. Het voordeel is dat het bad letterlijk geen ruimte inneemt. Waardoor je niet bang hoeft te zijn dat het in de weg staat.  

Groot genoeg voor volwassenen

Je zult vast denken; dat kan toch nooit comfortabel liggen voor een volwassene? Juist wel! De opvouwbare badkuipen van HelloBath zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Gerangschikt van L tot XXL! Het is zelfs mogelijk om in het grootste bad met 2 (gemiddelde) personen te baden.

Daarnaast is het bad van 100% veilig en stevig materiaal gemaakt. Ook veilig voor kinderen. De geurloze en veilige materialen zijn BPA-vrij, Ftlaat-vrij en veilig voor de huid van baby’s en jonge kinderen. Het hoogwaardig en milieuvriendelijk rubber dat gemakkelijk in te drukken is, zorgt voor een stevig fundament. Waardoor het bad tegen een stootje kan. 

Niet opvouwbaar, maar wel relaxt

Buiten de opvouwbare badkuipen heeft HelloBath ook Bath Buckets in het assortiment. De nóg goedkopere variant die niet opvouwbaar is. Ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen naar de camping of te gebruiken als ijsbad. En de Bath Buckets zijn echt XL. Als volwassen persoon kan je makkelijk met je schouders onder water en kan je ook nog eens je benen strekken. Deze zijn ook wederom verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Kortom

Een ideaal alternatief wanneer je geen ruimte, tijd of geld hebt voor een vaste badkuip. Je schaft het bad aan en je kan heerlijk in luxe baden. Gemaakt van veilige en stevige materialen. Een echte aanrader voor iedereen! Mocht je een keer problemen hebben dan staat de klantenservice van HelloBath direct voor jou klaar. 

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *