Hal

Opgeruimd huis, schoenen opbergen

Een van de grootste ergernissen in mijn huis: los slingerende schoenen. En ik ben er helaas zelf ook debet aan. Het is gewoon niet makkelijk om een manier te vinden om de schoenen van al je gezinsleden op te bergen. En al heb je een goede manier gevonden dan moet iedereen zich er wel aan houden.

Laten we er van uitgaan dat iedereen zich aan dat laatste houdt dan zijn er een paar hele leuke manieren om je schoenen op te bergen en zo te zorgen voor een opgeruimd huis.

Allereerst hebben we natuurlijk de schoenenkast:

schoenenkast fruitkist

Zoals deze gemaakt van fruitkistjes. Het voordeel hiervan is dat je duidelijk kan zien waar welke schoenen staan. En hoeveel schoenen iedereen heeft. Dat kan natuurlijk ook weer een nadeel zijn want dan zegt je partner misschien wel dat je genoeg schoenen hebt. Misschien is het dan toch beter om te kiezen voor een dichte kast.

schoenkast wit

Een dichte schoenenkast geeft je vaak wel een opgeruimder gevoel.

Een veel gebruik kastensysteem voor het opbergen van schoenen is het systeem van Ikea:

Dit systeem kent vele voordelen. Zo is het goedkoop. Drie bakken kosten € 34,95. Dat is pas budget wonen. Bijkomend voordeel is dat je het systeem makkelijk uit kunt breiden. Dus bij gezinsuitbreiding of gewoon bij aankoop van nog meer schoenen koop je er gewoon een paar delen bij. Op pinterest kan je heel veel leuke voorbeelden vinden van de Trones kasten: Trones kasten Ikea. Hier zul je ook zien dat ze niet alleen ideaal zijn voor het opbergen van je schoenen maar ook voor nog veel meer ruimtes in je huis perfecte opbergmogelijkheid bieden. Van wcrolhouder tot wijnkoeler.

Je schoenen zichtbaar opbergen

Als je een echte schoenenfreak bent dan wil je niet al je schoenen verstoppen. Waarschijnlijk zitten er een paar echte pareltjes tussen en die wil je juist in het zicht hebben. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om je parels te tonen/zichtbaar op te bergen.

Interieur-inrichting

Pinterest

Nadeel van op deze manier je schoenen opruimen is dat het veel stof aantrekt. En schoenen zijn niet makkelijk schoon te maken. Ik heb in een kledingwinkel gewerkt en pas dan ontdek je hoeveel stof kleding en schoenen welke niet opgeborgen zijn kunnen veroorzaken.

Meer lezen over het opbergen van je schoenen of inrichten van je hal:

Of laat je inspireren door mijn pinterest bord: Opgeruimd huis, schoenen opbergen

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *