Screen with Envy

Ontdek Screen with Envy; ook voor in huis

Het Britse designmerke Screen with Envy is gespecialiseerd in moderne tuinschermen, schuttingen en tuin accessoires. Naast het verlangen naar mooie buitenruimtes met voldoende privacy, richt het merk zich ook op sierlijke en moderne interieur statements voor in het huis. Screen with Envy is gefocust op de huidige interieurtrends en laten dit terugkomen in het steeds ruimere assortiment. De producten vormen een prachtige toevoeging aan ieder huis door de verrassende ontwerpen in verschillende kleuren. Daarnaast zijn alle schermen geheel onderhoudsvrij door het gekozen materiaal. 

Met de verschillende type schermen kan een binnenruimte opnieuw opgedeeld worden, zonder dat de stijl van de kamer eronder komt te lijden. Daarnaast kunnen de schermen als stijlvolle decoratie aan een wand worden bevestigd.  Dankzij de uiteenlopende designs is er altijd wel een scherm dat bij het huidige interieur past. 

Ontdek de schermen voor in huis:

Moucharabiya en Alhambra binnenschermen

Geïnspireerd door het Midden-Oosten en traditionele raam en paleis ontwerpen uit de Arabische architectuur, vormen de Moucharabiya en Alhambra ontwerpen een prachtige aanvulling op iedere binnenruime. Het bloemendesign met geometrisch patroon toveren elke ruimte om in een oase van stijl.

Decoratieve Trellis schermen

De Trellis schermen zijn een prachtige decoratie voor in huis. De langwerpige schermen geven een hoge en lege muur een extra stijlvolle touch. Plaats de platen solo of naast elkaar, en er ontstaat een unieke muurdecoratie. Door het gebruik van hout-kunststof-composiet is onderhoud niet nodig.

De Trellis schermen zijn beschikbaar in de volgende ontwerpen: Moucharabiya, Frond, Cubed, Vector en Kerplunk. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *