Online badkamermeubels

Online badkamermeubels en badkamerspiegels bestellen

De meeste mensen brengen er dagelijks gemiddeld 45 minuten van hun tijd door: de badkamer. In een stijlvolle badkamer begin je ontspannen aan de dag. Badkamermeubels en badkamerspiegels kunnen daaraan bijdragen en zijn de eyecatchers van jouw badkamer. Laat je inspireren door de mogelijkheden van deze badkameritems.

Badkamermeubels: enorm aanbod

Zo veel badkamers, zo veel wensen. Met als resultaat een enorm aanbod in badkamermeubels. Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden bij het selecteren van een badkamer meubel. Wij helpen je graag op weg, zodat je het online het perfecte badkamermeubel kunt bestellen. Ontdek de mogelijkheden.

1.      Plaatsing van badkamermeubels

Badkamermeubels kun je op twee manieren plaatsen: zwevend of staand. Een zwevend badkamermeubels zorgt voor een vloer die vrij blijft en die je dus eenvoudig schoon kunt maken. Bovendien oogt jouw badkamer ruimer doordat je on het meubel door kunt kijken. Een staand badkamermeubel staat gewoon op de vloer. Hierdoor hoef je het meubel niet te monteren en staat het gelijk recht.

2.      Breedtemaat van badkamermeubels

Veel badkamermeubels zijn verkrijgbaar in meerdere breedtematen. Zo kun je altijd kiezen voor het meubel dat perfect in jouw badkamer past. De standaard breedtematen zijn 60, 80 en 100 centimeter. Heb je meer plek in de badkamer of wil je een volledige wand vullen, dan kun je kiezen voor een breedtemaat van 120 centimeter.

3.      Kleur van badkamermeubels

De meeste badkamermeubels zijn wit en grijs/antraciet van kleur. Het zijn tijdloze kleuren die vrijwel overal bijpassen. Natuurlijk is hout ook populair en verkrijgbaar in uitlopende tinten. Van wastafels tot kolomkasten en van toiletmeubels tot douchecabines: let je op de manier van plaatsen, breedtemaat en kleur dan kom je zeker tot het perfecte meubel voor op jouw badkamer!

Badkamerspiegel: functioneel en praktisch

Het is vaak de eerste keer dat je jezelf ’s morgens tegenkomt: in de badkamerspiegel. Je staat ervoor om je tanden te poetsen, make-up aan te brengen en je haren te fatsoeneren, zodat je verzorgt de deur uitgaat voor weer een nieuwe dag. Een badkamerspiegel is functioneel en praktisch. Zo laat het jouw badkamer ruimtelijker lijken.

Voor elke badkamer de perfecte spiegel

Om een geheel te creëren met jouw badkamer kies je een badkamerspiegel die aansluit bij

de stijl van die ruimte. Voor elke badkamer is er een perfecte spiegel.  Een ronde spiegel zorgt voor een speelse en klassieke look, terwijl een vierkante of rechthoekige spiegel zorgt voor een moderne uitstraling. 

Welke vorm je ook kiest: uit het online aanbod van badkamerspiegels vind je zeker een spiegel die past bij jouw wensen.

Photo by Steven Ungermann on Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *