Keuken klaar met HEMA

De sfeervolste tijd van het jaar is aangebroken. Heerlijk tafelen met vrienden en familie, maar bovenal veel plezier en gezelligheid in de keuken. Het keukenassortiment van HEMA maakt het je wel erg gemakkelijk; van keukenmachine tot bakvorm, tot stijlvolle kaasmesjes. Met HEMA zorg je voor een onvergetelijke kerst. Verkrijgbaar in HEMA filialen en op hema.nl. 

pak uit aantafel

Bij HEMA ben je aan het juiste adres voor een gezellige borreltafel. Zo is er een borrelplank van honderd procent acaciahout, een set van drie roestvrijstalen kaasmesjes en tapasprikkers waarmee het serveren van antipasti, verschillende kazen en andere borrelhapjes een groot feest wordt. Uiteraard ga je ook voor het lekkerste borrelassortiment naar HEMA.

handige apparaten

Tijdens de feestdagen is lang tafelen, met het gezin of met vrienden, een waardevol moment. De teppanyaki plaat van HEMA zorgt voor extra gezelligheid, een heerlijke toevoeging op tafel. De bakplaat heeft een dubbele anti-aanbakplaat waardoor groente, vlees, vis, eieren, vega hapjes en zelfs pannenkoeken niet blijven plakken. Naast de teppanyaki plaat heeft HEMA een luxe keukenmachine in het assortiment. Met behulp van de keukenmachine maak je zelf makkelijk en snel heerlijke taart- en brooddeeg, vers geklopte romige slagroom en nog veel meer voor een heerlijk feestmaal. 

zalig bakken

Naast het reguliere bakassortiment bak je met de kerstbakblikken van HEMA de sterren van de hemel. In kerstboom- of stervorm krijgen de baksels een extra feestelijk effect. Ook handig en onmisbaar is het glaceermes, werk de taart af met een superstrakke glazuurlaag in een handomdraai. In combinatie met de bakmixen van

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *