deurbeslag

Nieuwe deurbeslag webshop!

Sinds een paar maanden is er een nieuwe deurbeslag webshop in de markt. Ze heten DeurbeslagGigant. Vandaag publiceren we ter promotie een artikel op onze Interieurinspiriatie blog. Inspiratie is er immers genoeg op te doen.

Wat doet DeurbeslagGigant?

Ze verkopen eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken voor op- om of rondom je deur. Dit omvat uiteraard deurkrukken, beldrukkers, brievenbusplaten, deurspionnen, maar ook tochtstrippen. Uiteraard mag ook een slot niet ontbreken. Ook voor ramen is een hoop verkrijgbaar. Prachtige design raamkrukken, espagnoletten, dievenklauwen en raamuitzetters. Ook voor ramen zijn tochtstrippen verkrijgbaar. Nog een handig weetje over tochtstrippen:

Gas besparing door tochtstrippen

Wist je dat de gemiddelde 2 onder 1 kap woning 70 (!!) kuub gas per jaar bespaard na het dichtmaken van naden en kieren in huis? Bron: MilieuCentraal. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met 50 meter tochtstip (voor een raam heb je gemiddeld 7 meter tochtstrip nodig, voor een deur ongeveer 6) kom je een heel eind. Je betaalt daarvoor zo rond de €70,-.  Met een besparing van 70 kuub gas per jaar, maal 0,81 voor het gemiddelde gastarief in 2020 bespaar je jaarlijks dus zo’n €57,-! Dat betekent dat je investering zich binnen 15 maanden al heeft terugverdiend! Bestel je tochtstrippen hier.

Badkamer accessoires

DeurbeslagSpecialist onderscheidt zich met unieke premium badkameraccessoires. Ze voeren veel van het merk Samual Heath. Dat is Engels design merk met ontiegelijk mooie (maar helaas ook vrij dure) badkamer accessoires. Van spiegel tot toiletrolhouder en van bekerhouder tot doucherekje. Eerlijk is eerlijk: met een kleine portemonnee heb je bij deze badkamer accessoires weinig te zoeken maar hey! Deze blog heet niet voor niets inspiratie dus een kijkje nemen kan nooit kwaad. Laat je inspireren door de prachtige elegantie van de veelal chromen accessoires. Uiteraard zijn er ook andere merken verkrijgbaar in de webwinkel.

Korting bij DeurbeslagGigant.

Ter promotie van de opening hebben wij van Interieurinspiratie speciaal voor onze lezers een korting te weten realiseren. Met de code “INSPI2020” krijg je tot het einde van dit jaar 10% korting op je gehele bestelling. Dit geldt op het volledige assortiment (ook smartlocks). Uitgezonded de reeds afgeprijsde artikelen want deze webshop hanteert standaard 20% kortigj bij een levertijd van langer dan drie weken. Dus: heb je nog deurkrukken, tochtstrips, badkamer accessoires of raambeslag nodig? Kijk eens bij DeurbeslagGigant.nl . Hopelijk kun je wat leuks vinden en je kortingscode welbesteed gebruiken!

Foto door George Becker via Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *