kaartjes-en-houten-woonaccessoires-met-mooie-prints

NIEUWE COLLECTIE ZOEDT WOONACCESSOIRES MET GRAFISCHE PRINTS EN SCANDINAVISCHE FEEL

Al bekend met het merk Zoedt? Dat is de nieuwe naam op lifestylegebied en woonaccessoires. En met de feestdagen voor de deur dé aangewezen plek om iets leuks voor een ander of natuurlijk voor jezelf te kopen.

Woorden zeggen zoveel meer, dat weten we allemaal. En hoe fijn is het dat Zoedt dat heeft opgepikt, de mooiste woorden voor jou heeft verzameld en er creatief mee aan de slag is gegaan? Je vindt de meest bijzondere positieve teksten mét een knipoog en grafische prints terug op kussens, houten woonaccessoires, posters, kaartjes, canvasdoeken en muurstickers. Een tekst kan op meerdere manieren worden uitgelegd en de ontvanger begrijpt als geen ander wat de gever hiermee wil zeggen. De stijl van Zoedt is te omschrijven als basic met lef, de ontwerpen passen mooi in Scandinavische woonstijl of basic stijl met veel natuurlijke elementen.

houten-kerstkaarten

zeg-het-met...-een-houten-kaart

Nieuwe collectie kussens
Wat te denken van kussens van 100% katoen, grof geweven, uitgevoerd in zwart, grijs en wit. Op de kussens zijn stoere applicaties  zoals een &, peace en + teken in lederlook gestikt. Alle kussens zijn handgemaakt in Nederland. Dat ‘handgemaakt in Nederland’ is overigens typisch Zoedt. Het merk heeft de handen ineen geslagen met echte vakmensen en de liefdevolle inzet van de mensen van een zorgboerderij. Aan ‘made in China’ doet Zoedt niet!

woonkussens-en-canvasdoeken-van-zoedt

Zoedt hou(d)t van kaarten
Mocht je je wenskaarten of kerstkaarten ook in Zoedt-stijl willen versturen, dan is dat mogelijk. Want ook nieuw in de collectie zijn de papieren kaarten en de houten kerstkaarten, waarmee je persoonlijk je dierbaren iets liefs kunt toewensen. De kaarten van hout zijn extra leuk om te versturen, want naast het feit dat je een boodschap kunt overbrengen is het ook nog eens een leuke woonaccessoire in huis. Je stuurt dus eigenlijk een berichtje én een cadeautje per post. Hoe leuk is dat?!

Alle producten van Zoedt zijn strak, basic, eigenzinnig en door Zoedt ontworpen. Haal de unieke ‘feel’ van Scandinavië in huis, laat je inspireren door al het moois van dit merk in hun eigen webshop en verwen jezelf en een ander met deze woonaccessoires!

houten-kerstkaarten-en-houten-woonaccessoires

Zoedt-BintiHomeSfeer3-9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *