Bar gezellig in de keuken

Tijdens de crisis zijn steeds meer mensen thuis gaan koken. Ging men vroeger naar een restaurant nodigt men nu iedereen thuis uit om daar te genieten van een eigen gemaakte maaltijd. Nu is het natuurlijk al erg gezellig om met zijn allen om de eettafel te zitten maar tegenwoordig houden we bij de aankoop van onze keuken ook al rekening met dit soort etentjes.

Barkrukken aan het aanrecht

Steeds meer wordt er bij de aankoop van een keuken rekening gehouden dat je al met je gasten in de keuken kan staan. De bar aan de keuken of barkrukken aan het aanrechtblad zie je steeds meer. Wij thuis hebben dat helaas (nog) niet maar mijn schoonzusje heeft het wel en ik vind het een heerlijke plek om aan te ontbijten. Ook vind ik het super gezellig als een van hen in de keuken bezig is met het avondeten en wij zitten aan het barretje te genieten van een wijntje. Ik merk als we daar zijn de kinderen ook vaak aan de bar gaan zitten spelen als er in de keuken gekookt wordt.

In onze volgende keuken komt er dan ook zeker een keuken met bar/ barkrukken aan het aanrechtblad. De inspiratie ben ik alvast aan het opdoen:

ijzeren krukken keukenbar

Bron: Desiretoinspire

bar bureau

Bron: Home-designing

keukenbar

Bron: Klikk

barkrukken

Bron: Foreverlovecom

keukenbar

Bron: Etsy

barkeuken

Bron: Wonendoejethuis

witte keukenbar

Bron: Klikk

zwarte keukenbar

Bron: Eye-swoon

marmer keukenbar

Bron: Le-sojorner

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *