Nieuw: Sanitairwinkel komt deze winter bij je thuis

Tijd voor een nieuwe badkamer, maar help! Keuzestress? Sanitairwinkel lanceert in samenwerking met Interieurarchitectenbureau Lasut en Braun een nieuwe service: Stijladvies aan huis. Een professionele interieurarchitect komt bij je thuis om je te adviseren bij de inrichting van je badkamer. Zo wordt het een stuk simpeler om je droombadkamer samen te stellen. En koop je vervolgens je badkamer bij Sanitairwinkel? Dan is deze inspirerende service uiteindelijk ook nog eens gratis!

Stijladvies aan huis – het complete plaatje

Geen tientallen showrooms afstruinen op zoek naar inspiratie, maar een stylist aan huis die precies helpt waar dat nodig is. Met de Stijladvies aan huis-service van Sanitairwinkel komt een professionele interieurarchitect bij je thuis om de stijl en wensen voor de badkamer te bespreken. In dit complete advies wordt er naast tegels en sanitair ook gekeken naar de juiste verfkleur, verlichting en hoe de badkamer is aan te sluiten bij de rest van het interieur. Wat je ontvangt na dit bezoek? Een compleet uitgewerkt plan met daarin een professionele tekening, tips en een moodboard voor de toekomstige droombadkamer. Met dit plan kun je vervolgens naar de showroom van Sanitairwinkel komen om de producten te bekijken en een offerte te ontvangen die past binnen jouw budget.

Nooit meer een saaie badkamer

De veilige praktische witte badkamer is verleden tijd. Steeds meer mensen zijn namelijk op zoek naar een bijzondere inrichting voor de badkamer. Waarbij de ruimte echt onderdeel wordt van het gehele interieur in huis. Via de showrooms, webshop en social media speelt Sanitairwinkel al langere tijd in op deze inspiratietrend. Onder andere met een inspiratietafel in elke showroom. Hier kun je tegels, kranen en accessoires bij elkaar leggen om zo een stijl en kleurencombinatie te vinden die je mooi vindt. Maar door de vele prachtige keuzes die er zijn, kan het lastig zijn om keuzes te maken. Daarom lanceert Sanitairwinkel nu deze nieuwe Stijladvies aan huis-service. Zo wordt het samenstellen van de badkamer nog gemakkelijker gemaakt en zal keuzestress verleden tijd zijn!

Samenwerking Sanitairwinkel x Lasut en Braun

Voor deze Stijladvies aan huis-service is Sanitairwinkel de samenwerking aangegaan met interieurarchitectenbureau Lasut en Braun. Voor €199,- komt de professionele interieurarchitect van Lasut en Braun bij jou thuis om te helpen met het samenstellen van jouw droombadkamer. Na afloop van het Stijladvies aan huis ontvang je naast het plan een kortingsvoucher t.w.v. €200,-. Welke te verzilveren is in de showrooms van Sanitairwinkel. Zo is het Stijladvies aan huis bij aankoop van een badkamer uiteindelijk helemaal gratis!  

Over Sanitairwinkel

Sanitairwinkel is online marktleider op het gebied van sanitair. Met tien inspirerende showrooms in Nederland en ook nog twee in België (onder de naam Sawiday) staat het bedrijf zowel offline als online voor je klaar met inspiratie en advies. Bij Sanitairwinkel is het belangrijk dat alles eerlijk en transparant is. De zoektocht naar een nieuwe badkamer of badkamerproduct moet prettig zijn. Daarom vind je in de webshop en in de showrooms geen schreeuwerige reclames en opdringerige verkopers, maar wel eerlijke scherpe prijzen en een transparant gesprek.

Voor meer informatie: https://www.sanitairwinkel.nl/advies-aan-huis/

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *