denon ceol n4 wt connectivity

Denon introduceert CEOL N9 en CEOL Piccolo N4

Eindhoven, 7 november 2014 – Denon, een van ’s werelds meest vooraanstaande fabrikanten van hoogwaardige home-entertainmentproducten, kondigt vandaag vol enthousiasme de introductie aan van zijn nieuwste generatie – meermaals bekroonde – lifestyle-gerichte netwerkmuzieksystemen. De nieuwe CEOL en CEOL Piccolo hebben een prachtig strak en compact minimalistisch design, en kunnen kwalitatief hoogstaande content weergeven vanaf nagenoeg iedere denkbare audiobron. En dat alles eventueel te bedienen via een bijzonder coole app.

Met het nieuwe lifestyle-gerichte CEOL cd-muzieksysteem streamen gebruikers via WiFi, Ethernet, Bluetooth® en USB, moeiteloos muziek met hoge definitie vanaf harde schijven, computers, mobiele apparaten en internet. De CEOL biedt bovendien ondersteuning voor Spotify® Connect, internetradio, FM/AM-radio, en is voorzien van een cd-speler. Al deze supergeavanceerde technologische snufjes smelten naadloos samen in een opvallend compact, nieuw minimalistisch ontwerp. De bedieningsknoppen zijn verwerkt in het strakke, dubbellaags acryl bovenpaneel. Daarnaast is het systeem uiteraard ook te bedienen via de net zo handige nieuwe app.

denon ceol n4 black wireless_connectivity

De CEOL biedt via je thuisnetwerk toegang tot je muziekverzameling, waar je die ook hebt opgeslagen: op je computer, netwerkschijf of mobiele apparaat. Dankzij de geïntegreerde WiFi-functionaliteit en de Ethernetaansluiting ondersteunt de CEOL via het thuisnetwerk AirPlay® en lossless streaming van muziekbestanden met hoge definitie (FLAC HD/WAV/AIFF/ ALAC). De CEOL ondersteunt bovendien Bluetooth®-streaming met NFC-koppeling, het streamen van de online muziekservice Spotify® Connect, internetradio, en FM/AM-radio. De cd-speler kan alle gebruikelijke cd-formaten en bestandstypen aan. De USB-poort aan de voorzijde is geschikt voor aansluiting van een iPhone, iPod (met continu opladen van de batterij, zelfs in stand-bymodus), USB-geheugen en USB-HDD. Dankzij de digitale optische ingangen (twee) en analoge audio-ingangen aan de achterzijde sluit je probleemloos een digitale tv en vrijwel ieder ander willekeurig audioapparaat aan.

De CEOL maakt gebruik van Denons alom bejubelde digitale versterker en voorziet de gloednieuwe tweeweg-speakers van een vermogen van wel 65 watt per kanaal, met als resultaat een kamervullend geluid van hifi-kwaliteit. Het spectaculaire minimalistische ontwerp is voorzien van een tweelaags acryl bovenpaneel. De bedieningsknoppen zijn praktisch gepositioneerd voor plaatsing op een plank of tafel. Het systeem is ook volledig te bedienen via de Denon Hi-Fi Remote App voor iOS- en Android-apparaten.

denon ceol n9 wt

Het lifestyle-gerichte, ultracompacte CEOL Piccolo (N4) netwerkmuzieksysteem is dankzij het moderne en minimalistische ontwerp een fraaie aanwinst voor iedere kamer in huis. Ondanks het compacte formaat kan dit prachtige Piccolo-systeem via WiFi, Ethernet, Bluetooth® en USB, probleemloos muziek met hoge definitie  streamen vanaf harde schijven, computers, mobiele apparaten en internet. De CEOL Piccolo ondersteunt bovendien Spotify® Connect en internetradio. Deze functies zijn eenvoudig te bedienen, ofwel via de knoppen op het bovenpaneel voor plaatsing op een bureau, tafel of plank, ofwel via onze slimme nieuwe app.

De CEOL Piccolo biedt via je internetverbinding thuis toegang tot je muziekverzameling, waar je die ook hebt opgeslagen: op je computer, netwerkschijf of mobiele apparaat. Dankzij de geïntegreerde WiFi-functionaliteit en de Ethernetaansluiting ondersteunt de CEOL Piccolo via het thuisnetwerk AirPlay® en lossless streaming van muziekbestanden met hoge definitie (FLAC HD/WAV/AIFF/ ALAC). De Piccolo ondersteunt bovendien Bluetooth®-streaming met NFC-koppeling, het streamen van de online muziekservice Spotify® Connect, en internetradio. De USB-poort aan de voorzijde is geschikt voor aansluiting van een iPhone, iPod (met continu opladen van de batterij, zelfs in stand-bymodus), USB-geheugen en USB-HDD. Dankzij de digitale optische ingangen en analoge audio-ingangen aan de achterzijde sluit je probleemloos een digitale tv en vrijwel ieder ander willekeurig audioapparaat aan.

denon ceol n4 black

Ondanks het superkleine formaat voorziet de CEOL Piccolo de gloednieuwe tweeweg-speakers van een vermogen van 40 watt per kanaal, met als resultaat een kamervullend geluid van fantastische kwaliteit. Het minimalistische ontwerp omvat een acryl bovenpaneel met goed bereikbare bedieningsknoppen voor plaatsing op een plank of tafel. Het systeem is ook volledig te bedienen via de Denon Hi-Fi Remote App voor iOS- en Android-apparaten.

Belangrijkste kenmerken CEOL (N9):

 • Minimalistisch ontwerp met tweelaags acryl bovenpaneel
 • Ondersteuning van AirPlay® voor het streamen van audio vanaf je iDevice of iTunes
 • Draadloze Bluetooth-streaming met NFC-koppeling voor het afspelen van muziek vanaf mobiele apparaten
 • Windows 8/RT-compatibiliteit; voor rechtstreekse streamingfunctionaliteit wordt de CEOL op het Windows-bureaublad weergegeven als een setje speakers
 • Denons nieuwe SCN-9 tweeweg-speakerontwerp
 • De professionele push-terminals van de speakers staan garant voor een eenvoudige en veilige bekabelde speakeraansluiting
 • De cd-speler ondersteunt weergave van WMA/MP3 (CD-R/RW)
 • FM/AM-radio
 • Voor verbeterde audiokwaliteit biedt de CEOL digitale optische ingangen (twee) voor systeemuitbreiding bij aansluiting van digitale audiobronnen, waaronder flatscreen-tv’s, tv’s, settopboxes, en gameconsoles.
 • Analoge audio-ingang in het achterpaneel voor systeemuitbreiding bij aansluiting van analoge apparaten
 • Hoogwaardige hoofdtelefoonuitgang
 • USB-poort in het voorpaneel voor aansluiting van iDevices, smartphones en USB-geheugens
 • Continu opladen van de iPod via de USB-poort, zelfs in stand-bymodus
 • Drieregelige OLED-display voor heldere en duidelijke weergave van informatie
 • Goed bereikbare bedieningsknoppen op het bovenpaneel voor plaatsing op een plank of tafel
 • Meertalige installatie-instructies op de OLED-display
 • Interactieve handleiding op CD-ROM en handleiding op internet


Belangrijkste kenmerken CEOL Piccolo (N4): 

 • Audiostreaming vanaf harde schijven, computers, mobiele apparaten en internet, via WiFi, Ethernet, Bluetooth® en USB
 • Afspelen in HD-kwaliteit van 24 bits/192kHz (FLAC HD/WAV/AIFF/ ALAC). *Opmerking: ALAC tot 96 kHz/24-bits audioformaten voor audiostreaming van hoge kwaliteit
 • De functie afspelen zonder tussenruimtes komt vooral van pas bij het luisteren naar concertalbums
 • Geïntegreerde verstelbare antennes voor betrouwbare WiFi-streaming vanaf op het netwerk aangesloten apparaten en schijven; 802.11n-ondersteuning
 • Ondersteuning van de online muziekservice Spotify Connect en internetradio
 • Krachtige digitale versterker – 40 watt per kanaal – voor directe signaalverwerking bij het streamen van audio (geen digitaal-naar-analoog-omzetting); optimale configuratie voor Denons nieuwe SC-N4-speakersysteem (vlakke frequentierespons voor gebruik met verschillende speakers)
 • Te bedienen via de Denon Hi-Fi Remote App voor iOS- en Android-apparaten; gebruik een smartdevice voor het bladeren door je muziekbibliotheek en bedien je CEOL Piccolo in één moeite door
 • Ultracompact design; een krachtig netwerkaudiosysteem dat vrijwel overal kan worden neergezet
 • Verbluffend minimalistisch ontwerp met tweelaags acryl bovenpaneel
 • De professionele push-terminals van de speakers staan garant voor een eenvoudige en veilige bekabelde speakeraansluiting
 • Windows 8/RT-compatibiliteit; voor rechtstreekse streamingfunctionaliteit wordt de CEOL Piccolo op het Windows-bureaublad weergegeven als een setje speakers
 • De digitale optische ingang op de CEOL Piccolo zorgt voor een verbeterde audiokwaliteit bij systeemuitbreiding bij aansluiting van digitale audiobronnen, zoals flatscreen-tv’s, tv’s, settopboxes, en gameconsoles.
 • Analoge audio-ingang in het achterpaneel voor systeemuitbreiding bij aansluiting van analoge apparaten
 • Hoogwaardige hoofdtelefoonuitgang


Prijzen en beschikbaarheid
De CEOL N9 en CEOL N4 zijn vanaf 17 november 2014 verkrijgbaar. CEOL N9 heeft een consumentenadviesprijs van 599 euro en CEOL N4 heeft een consumentenadviesprijs van 399 euro.

Meer informatie over CEOL:
De YouTube-video kan worden bekeken op: http://youtu.be/JfLlyI6SncM

 

Over Denon
Denon is al sinds 1910 leverancier van professionele apparatuur voor de opnamestudio- en omroepbranche. Het bedrijf is koploper op het gebied van fabricage van hoogwaardige systemen voor home theatres en audio- en softwareproducten. De producten van het merk Denon worden internationaal erkend als innovatief en grensverleggend. Denon kan terugblikken op een lange reeks technische innovaties, waaronder de ontwikkeling en eerste commerciële toepassing van digitale PCM-audio.

Over D&M Holdings
D&M Holdings is een mondiaal opererend bedrijf dat over de hele wereld beheer- en distributieplatforms levert aan vooraanstaande ondernemingen in de consumentenmarkt, voertuigbranche en het commerciële en professionele audio- en videosegment, waaronder Denon®, Marantz®, Boston Acoustics®, Denon DJ en D&M Professional. Onze technologieën tillen de beleving van beeld en geluid naar een hoger niveau. Alle product- en merknamen met een handelsmerksymbool zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van D&M Holdings of haar dochterondernemingen. Ga voor meer informatie naar www.dmglobal.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *