Nicoline Interieur- en Kleuradvies geeft kleur en stijl aan interieurs waarin je je thuis voelt.

Even voorstellen

Deze zomer begint al goed met mijn 1e gastblog voor InterieurInspiratie!

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Nicoline van Scherpenberg en woon met mijn man Pieter en hondje Kaat in de mooie Hanzestad Deventer aan de rivier de IJssel.  Mijn zoon en dochter wonen kersvers op kamers. Dit betekent ook dat er weer in huis moet worden opgeruimd en de overdaad aan spullen moet verdwijnen. Een goede hulp hierbij is de Japanse Marie Kondo. Ben superenthousiast over haar opruimmethode “Does it spark joy?” Zo niet, weg ermee! Check it out: http://tidyingup.com

DeventerHorizon14112002

Interieurprojecten

Met veel plezier en passie werk ik al jaren in de interieurbranche. Met mijn interieuradviesbureau NIK http://nik.vanscherpenberg.net en met

NIK + Alice Instant Interieurontwerp en advies http://www.facebook.com/nikenaliceinstantinterieurontwerp heb ik al aardig wat mooie interieurprojecten gerealiseerd.

interieur

Le Rideau

Daarnaast werk ik parttime bij de bijzondere interieurstoffenwinkel Le Rideau in Zutphen. Ze hebben een ongelooflijk uitgebreide collectie interieurstoffen van grote merken. Een echt walhala voor interieurliefhebbers waar je je hart aan kunt ophalen en veel inspiratie kunt opdoen. http://www.lerideau.nl

LE RIDEAU1[1]

Kijkje in de keuken

Met dit gastblog wil ik jullie een kijkje in de keuken geven van mijn interieurpraktijk en inspiratiebronnen.  Ik hoop jullie interieurideeën en allerlei tips en tricks aan de hand te doen om nog meer plezier aan jullie woonhuis of werkplek te kunnen ontlenen.

Be my guest

Het lijkt mij nu wel van toepassing om jullie uit te nodigen bij mij thuis, virtueel natuurlijk. Van harte welkom!

Ik hou veel van kleur en dat heb ik dan ook rijkelijk toegepast.

Mijn eigen woonstijl kun je het beste omschrijven als eclectisch. Een mix van oude familiestukken en modern design.

Ik hoop dat deze introductie jullie nieuwsgierig heeft gemaakt en dat mijn gastblog jullie zal inspireren.  Laat het mij weten, dat is altijd leuk om te horen.

Tot de volgende blog en dan is het nog steeds zomer.

Nicoline van Scherpenberg

 

1 thought on “Nicoline Interieur- en Kleuradvies geeft kleur en stijl aan interieurs waarin je je thuis voelt.

  1. NIK geeft niet niet zomaar een kleur- en interieur-advies. Nicoline kan zich inleven in jouw stijl en gewenste sfeer en komt met verrassende ideeën die voor lange tijd een groot succes blijken te zijn. Naast haar empathisch vermogen en originaliteit is zij bovendien erg plezierig in de omgang. Van harte beveel ik haar werk aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *