urban funky

‘Dare to be different!’ met Urban Funky

Een gewaagd en smaakvol interieur sprankelt meer dan een uitgebalanceerde en risicoloze inrichting. Opvallende dessins, expressieve prints en onverwachte kleurencombinaties geven iedere ruimte een eigen persoonlijkheid en een energiek karakter. Laat het interieur voor zichzelf spreken en durf!

Urban Funky, de nieuwe wandbekleding van het prestigieuze, Nederlandse interieur decoratiemerk Origin® – luxury wallcoverings, valt te beschrijven als innovatief, luxueus en bijzonder. De in het oog springende dessins met intense kleuren, buitengewone prints en ronde organische vormen zijn een opwindende toevoeging aan ieder interieur. Over doorsnee behang valt niet te spreken, Urban Funky is kunst voor aan de wand.

De extravagante stijl van Urban Funky schittert in de dessins met een innovatief, swingend en fantasierijk karakter. De onvoorspelbare mix van kleuren en patronen verrast op alle fronten! Vernieuwende grafische prints van artistieke zeepbellen, futuristische lijnenspellen, strakke driehoeken en abstracte bloemen maken elk interieur boeiend en levendig.

In het kleurenpalet van Urban Funky spelen luxe smaragdgroen, stralend koningsblauw en verleidelijk magenta een prominente rol. Bamboegroen en helder lila geven een frisse touch aan de collectie.

Opvallend zijn de artistieke murals die met hun gewaagde kleurgebruik een modern, wonderlijk en dynamisch karakter uitstralen. De prints zijn vernieuwend en creëren een indrukwekkend visueel effect in iedere ruimte.

Urban Funky is een geraffineerde mix van lijmdruk, zijdedruk en eco texture vliesbehang met een natuurlijke linnenstructuur. De combinatie van verschillende technieken zorgt voor een prachtig samenspel van matte en glanzende nuances.

Zware kwaliteit ook geschikt voor professionele toepassingen Urban Funky wordt vervaardigd op een zware vlies kwaliteit die makkelijk te verwerken is. Door de zware kwaliteit van het behang is de collectie zeer geschikt voor professionele toepassingen. Het behang in de collectie Urban Funky voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid.

Productinformatie en verkoopadressen

De wandbekleding op vliesdrager in de collectie Urban Funky kost tussen de €48,95 en €58,95 per rol (53cm. x 10,05m.) en is verkrijgbaar bij de woninginrichter en de verf- en behangspeciaalzaak. De prijzen van de murals zijn vanaf €199,50 (1,86m x 2,79m.). Kijk voor meer informatie over Urban Funky en andere collecties van Origin® – luxury wallcoverings op originlife.nl of stuur een e-mail naar info@originlife.nl.

Over Origin® – luxury wallcoverings Door de jaren heen heeft Origin® – luxury wallcoverings zich gevestigd als één van de leidende aanbieders op het gebied van hoogwaardige wandbekleding voor toepassingen in woon- en professionele omgevingen. De specifieke Origin® look, rijk en warm tegelijkertijd, is de basis van het succes van de Origin® – luxury wallcoverings collecties. Alle wandbekleding wordt door het Nederlandse Origin®-designteam ontworpen. Het behang straalt luxe en verfijning uit, waarbij traditionele thema’s worden vermengd met eigentijdse trends.

Origin® – luxury wallcoverings koestert haar eigen ‘boutiquefabriek’ in Nederland. Hier produceren zij met veel passie en volgens de hoogste normen een verscheidenheid aan wandbekleding. Middels verfijnd ambachtelijk werk en met respect voor de natuur creëert Origin® bijzondere behangcollecties die voldoen aan de hoogste verwachtingen.

Door het gebruik van verschillende druktechnieken krijgt de Origin® wandbekleding een adembenemende uitstraling. De traditionele lijmdruk methode voorziet het behang van een mat en natuurlijk uiterlijk. De basis van elegant zijdedruk is de ambachtelijk aangebrachte verflaag die het product het gevoel en uiterlijk van natuurlijke zijde geeft. Beide technieken worden toegepast op vliesbehang wat werkbaarheid en milieuvriendelijkheid verzekert. In combinatie met eco texture krijgt de wandbekleding een aangenaam tastbare oppervlaktestructuur wat een chique en stijlvol resultaat garandeert.

 

ubran behang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *