NEEM IK EEN KERSTBOOM , KERSTBOOM OF KERSTBOOM?

Vlak na Sinterklaas piekerde ik nog óf ik een kerstboom zou zetten maar ook wát voor kerstboom. Omdat ik zelf ook wel geïnspireerd wilde raken en nieuwe ideeën wilde opdoen heb ik deze blog hier maar eens aan gewijd. Want er moeten toch ook alternatieve kerstbomen zijn. Zijn er nu echt hele rare kerstbomen? We gaan het zien. Ik ben naar pinterest [www.pinterest.com] gegaan en heb deze keer alle plaatjes daar vandaan.

Allereerst vallen mij de houten kerstbomen op. Heel strak of juist heel willekeurig samengesteld van planken of  takken, 3-Dimensionaal of juist in het platte vlak. De meest rechtse vind ik eigenlijk geniaal. Het vlak is vierkant maar door de lampjes en decoratie krijg je het gevoel van een kerstboom:

houten kerstbomen

Er zijn ook extreme kerstbomen die variëren van een paspop met kerstboomrok, een vlechtmat voor de bewapening van beton, een trapladder – die niet al te handig is in je woonkamer met de ballen los op de grond – en een paar bezemsteelachtige stokken samengevoegd:

bijzondere-kerstbomen

Dus ben je op zoek naar een andere boom dan normaal, dan zijn er genoeg mogelijkheden.

En heb je geen ruimte voor een hele boom, dan kun je ook nog denken aan een platte kerstboom tegen de wand. Met tape, letters of takken met touwtjes:

platte-bomen

Misschien te laat voor sommigen onder jullie, maar dan is het toch altijd leuk om te zien en volgend jaar terug te zoeken of zo.

En ikzelf?
Na al deze bomen gezien te hebben, overweeg ik toch een kerstboom puur natuur. Maar dan mis ik uiteindelijk toch de ballen en de lichtjes…dus ik ben toch traditioneler op dit vlak dan ik zelf zou verwachten.

kerstboom-groen

Tot in het nieuwe jaar!

MARIE-JOSE SCHREIBERS

logo
06 41 78 93 52  info@puurbinnen.nl

Bezoekadres:   Sonseweg 39  5681 BH  Best
Postadres:        Hortsedijk 65  5708 HB  Helmond

www.puurbinnen.nl

       

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *