Buitenkussens op maat van KUSzzz

Ben je op zoek naar terraskussens voor buiten of wil je loungekussens op maat laten maken? Onze kussens zijn comfortabel, waterafstotend en zéér onderhoudsvriendelijk. Dat maakt ze uitermate geschikt voor intensief gebruik op steigerhout meubels, loungesets, tuinstoelen en ligbedden. Bekijk onze fotogalerij met voorbeelden van kussens voor buiten.

  1. Waterafstotende stoffen

Al onze buitenkussens zijn waterafstotend. We werken uitsluitend met stoffen die geschikt zijn voor buiten. Door de speciale coating trekt het water niet in het kussen. Je hoeft de tuinkussens dus niet meer direct naar binnen te halen bij een regenbui.

  1. Afspraak op locatie

Zelf opmeten is niet meer nodig. Maak nu een afspraak en wij komen vrijblijvend naar je toe om je meubels persoonlijk op te meten. Zo weet je 100% zeker dat de kussens die je koopt straks ook precies passen.

loungekussen

  1. Personaliseer je kussens 

Of je nu als bedrijf geïnteresseerd bent of als particuliere klant, een gepersonaliseerd kussen is voor iedereen leuk! Als particuliere klant kan het erg leuk zijn om kussens te borduren. Denk bijvoorbeeld aan de naam van je (klein)kind of een leuk figuur. De mogelijkheden zijn eindeloos! Je kunt je eigen creativiteit loslaten of inspiratie opdoen in onze fotogalerij.

Als bedrijf kan het veel voordelen hebben om je terraskussens te personaliseren. Wist je dat bedrijven met een herkenbare huisstijl gemiddeld 30% meer terugkerende klanten hebben? Door het bedrijfslogo op je kussens te laten terugkomen kan je de herkenbaarheid versterken en het geeft je terras een chique uitstraling.

logo

 

 

About Author

You May Also Like

1 comment

Robert says:

Een van de beste ervaringen ooit. Dit bedrijf heeft service en meedenken voor de beste oplossing echt tot kunst verheven. We zijn superblij met onze loungekussens. Bedankt Judith en Erik!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *