MoodStool

Nieuw product van Studio inWoonstile

Van 13 t/m 16 maart stond Studio inWoonstile op de Wonen&Co beurs in Groningen, de grootste woon- en lifestylebeurs van het noorden. Het thema van dit jaar was lentekriebels en die had ik zeker want op de woonbeurs introduceerde ik mijn eerste product, de MoodStool.

De MoodStool is een oude schoolstoel die in een nieuw jasje is gestoken met frisse kleuren en sfeerbeelden. Je kunt je eigen unieke stoel samenstellen door te kiezen uit de verschillende afbeeldingen en kleuren.

moodstool

Het idee
Als interieurontwerper is het weergeven van een bepaalde sfeer in een moodboard  een vast onderdeel van mijn werk. Tijdens mijn studie kon ik uren foto’s maken en plaatjes verzamelen om zo de juiste sfeer te pakken te krijgen van een klant, eigenlijk werden het een beetje mijn schilderijtjes.
Ik wilde hier iets meer mee doen want de meeste moodboards verdwijnen uiteindelijk toch in de kast.

Als vanzelf kwam het idee om mini sfeerborden toe te passen op meubels, ze zichtbaar maken in een meubel is uitgegroeid tot de MoodStool.

Nog persoonlijker?
Er is de mogelijkheid om een persoonlijke afbeelding digitaal aan te leveren die vervolgens in de stoel wordt verwerkt. Een dag aan het strand, een kinderfoto of logo, het kan allemaal.

Webshopplein

Voordat de woonbeurs begon had ik wilde plannen om heel veel foto’s te maken en daarover te bloggen voor interieurinspiratie alleen… het was veel drukker dan verwacht. Toch ben ik tussendoor even op pad gegaan om mooie producten spotten.

Huisjes letterbak

Styling & Co
Waar ik helemaal blij van werd was Styling & Co op het webshopplein.
De meeste webshops die er stonden kende ik virtueel wel maar nu kon ik het gezicht erachter ‘in real live’ ontmoeten én natuurlijk de spullen in het echt bewonderen.

Marloes Bronkhorst verkoopt in haar webshop www.stylingandco.com Scandinavische lifestyle producten van bekende merken als Bloomingville en House Doktor.
Een kleine greep uit haar assortiment…

scandinavisch design

De Woonbeurs sloot ik af met een bestelling en het nieuws dat de MoodStool in de Eco Pop-up store verkocht mag worden 🙂
Mocht je geïnteresseerd zijn of wil je meer weten over de MoodStool kijk dan even op www.studioinwoonstile.nl.

Groetjes,

Carmelita Gonesh | www.studioinwoonstile.nl

logo_inwoonstile_72dpi

1 thought on “MoodStool

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.