Vloerkleed patchwork

Vloerkleed Patchwork

Er zijn meerdere redenen om een vloerkleed aan te schaffen. Een daarvan is onder andere om te zorgen dat je geen koude voeten krijgt maar er zijn meer redenen:

  1. Met een vloerkleed kan je een leefgedeelte van je woning “afbakeren” door onder je bank en bij je salontafel een vloerkleed neer te leggen creer je als ware een nieuwe kamer in je woonkamer. Door het vloerkleed geef je dat deel van je kamer een eigen functie en eigen plekje. Door het kleed op de grond krijgt dit deel van de kamer zijn eigen persoonlijkheid en funtionaliteit. In dit geval dan gezellig samenzitten met je kan dit ook doen bij je eettafel of bij je werkplek. En wat dacht je van een kleed als speelplek voor de kinderen.
  2. Je houten vloer heeft een beschadiging. Dit kan gebeuren als je een nieuwe woning koopt maar ook als je al langer in een woning woont. Nu is een gehele nieuwe vloer een kostbare aangelegenheid, ook in dit geval biedt een vloerkleed uitkomst. De beschadigde plek kan je onder een kleed verstoppen.
  3. Met een vloerkleed heb je net als met behang binnen no time een andere sfeer in je woonkamer. In de winter kan je voor de meer donkere kleuren gaan en een hoogpolig tapijt terwijl in de zomer je juist kan kiezen voor een kleed vol frisse kleuren.

Onze adverteerder Zonk heeft op dit moment een speciale aanbieding. Zijn patchwork anatolia-patch kleden zijn op dit moment € 200,– afgeprijsd. http://www.vloerkleden.nl/vloerkleden/patchwork-vloerkleden/anatolia-patch/ Normaal kosten de anatolia-patch kleden € 995,- en op dit moment zijn ze € 795. De kleden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wil je liever iets in een goedkopere klasse dan kan je ook heel erg goed terecht bij Zonk Vloerkleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *