Mijn gitaarkastje

Mijn zoon heeft lange tijd terug van mijn tante een gitaar voor zijn verjaardag gekregen. Hij was hier altijd erg dol op. Mijn dochter speelt harp en ze vonden het altijd erg leuk om samen een concert te geven. Mijn dochter krijgt les en mijn zoon niet maar op zich was het altijd leuk om ze samen te zien spelen.

Laatst pakte hij zijn gitaar en toen bleek dat de gitaar aan de onderkant open was gaan staan. De gitaar was al oud en heeft waarschijnlijk even op een vochtige plek gelegen. De gitaar was niet meer te maken. Mijn zoon vond dit echt heel erg. Hij wilde de gitaar niet weg doen dus heb ik een oplossing voor hem bedacht. 

Gitaarkastje

Ik heb een gitaarkastje voor hem gemaakt. Ik heb met een schroevendraaier heel voorzichtig de voorkant van de gitaar afgehaald. De hals heb ik met een Dremel los gezaagd. Heb nog even gekeken of er een oplossing was om de snaren er ook echt op te laten zitten maar die kon ik even niet zo snel bedenken. Daarna heb ik met een kleine kop op de dremel de hele gitaar geschuurd zodat hij zich nergens pijn aan kan doen. Bij de action heb ik een led snoertje gehaald en daarmee kan hij de binnenzijde van de gitaar verlichten.

Nu heeft hij zijn knuffels er in maar als hij straks wat ouder is ga ik er plankjes in maken en kan hij zijn luchtjes er in zetten.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *