handig gereedschap

Handig gereedschap

Een tijdje terug heb ik een dremel zet gekregen. Ik wilde deze al langer hebben o.a. om er leuke diy’s mee te gaan maken. Op pinterest staan echt een paar hele leuke zelfmaakideeen. Zo lijkt het mij heel erg leuk om er stenen mee te bewerken. Ik heb ook nog een stuk berkenstam liggen waarmee ik iets leuks wil gaan doen.

Gereedschap

Ik had de dremel alvast in mijn nieuwe huis neergezet omdat als er dan rust was ik een leuke diy (gitaar of broodplank) wilde gaan maken. Tijdens het klussen bleek de dremel echter ook al heel erg goed van pas te komen. Ze konden we met het zaag de plint perfect passend maken. En ook de gordijnrail konden we met het zaagje heel erg makkelijk inkorten. Voordeel van werken met de dremel is dat je gelijk een mooi afgevlakt stuk hebt. Met een ijzerzaagje kan je soms nog vervelende randjes houden met dat is met de dremel niet van toepassing.

De dremel komt dus eigenlijk altijd van pas. In onze oude woning hebben we weleens een dremel geleend om een sleutel die vast zat er uit te slijpen. De tool ligt heel erg makkelijk in de hand. Ik heb zelf erg zwakke polsen maar met een dremel kan ik makkelijk werken.

Ik ga zeker in de toekomst nog meer leuke dingen maken met mijn set. Eerst even uitbreiden want ik wil heel erg graag glas gaan bewerken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *