Decoratietips voor wat extra liefde in je woning

Liefde! De maand februari staat in het teken van de liefde. Dit komt natuurlijk door de heerlijk Valentijnsdag. Liefde voor je huis en inrichting mag daarbij ook niet vergeten worden. Want, een gezellig interieur draagt bij aan een liefdevol leven. Maak je huis daarom extra knus en gezellig deze maand! Maar hoe kun je jouw alledaags interieur nu een romantische twist geven? We geven je graag wat tips aan de hand van onze woonaccessoires.

liefde kaarsen  

Stylen met kaarsen

We beginnen altijd met waxinelichthouders, kandelaars, windlichten. Eigenlijk alles waar maar een kaars in past kan de romantiek in huis flink verhogen. Door deze woonaccessoires mooi te decoreren op een dienblad of ergens op een mooi plekje in huis, is het gemakkelijk om je woning romantisch en gezellig te maken. Er zijn waxinelichthouders, kandelaars en lantaarns in allerlei soorten. Hierdoor zijn deze woonaccessoires geschikt voor elk interieur. En, het leuke is dat je het geheel kunt stylen naar jouw eigen smaak.

Groepeer je woonaccessoires met een dienblad

Het kan soms lastig zijn om een dienblad te vullen, je wilt meer dan alleen wat stompkaarsen.  Daarom hebben wij voor jou wat voorbeelden van het stylen en decoreren van een dienblad.  Een dienblad houdt de mooiste decoratie bij elkaar waardoor het al snel een eyecatcher kan zijn.

Een dienblad wordt interessant door verschillende hoogtes en materialen te gebruiken. Beeldjes, vaasjes of een fleurige bloemen zijn altijd een mooie aanvulling op een dienblad. Het kleurgebruik kun je volledig naar eigen smaak toepassen zodat het dienblad past bij je inrichting.

Rond, vierkant, ovaal of rechthoekig, dienbladen heb je in alle vormen. Ook op het gebied van materialen is er veel te mixen. Durf hierbij spannende combinaties te maken zoals een klassiek houten dienblad op een hoogglans witte eettafel. En vergeet niet een kleurtje toe te voegen te onderbreking.

Alle woonaccessoires op de foto’s zijn verkrijgbaar via Trendymeubels.nl.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *