Mijn favoriete instagram accounts

 1. Vintage vrolijkheid

  Een van de accounts waar ik erg blij van word is het account van Retroloekie. Een interieur blogger met een grote liefde voor vintage en kleur. Op haar account zie je de leukste kleurrijkste plaatjes van haar huis. Ze heeft een webwinkel met kringloop vondsten en haar net gevonden schatten deelt ze op haar account met natuurlijk haar interieur als achtergrond. Met haar vondsten brengt ze je soms terug naar je kindertijd. Zo deelde ze een tijdje geleden de rolschaatsen van vroeger in de kleuren geel, blauw. Wie heeft hier als kind nu niet op gerolschaatst. En wat dacht je van oude schoolkaarten? Helemaal hot voor in het interieur.

 2. Goodstuffby

  Nog een interieur met veel kleur. Een heerlijk interieur met prachtige houten meubels. Haar wand stijlt ze elke keer weer anders. Echt een account om in de gaten te houden als je dol bent op verschillende hoekjes in je huis.

 3. Home_at_Yvonne

  Haar interieur is fantastisch maar haar tuin is het ook. De laatste tijd laat ze elke keer haar fantastische gestijlde tuin zien. Bij het plaatje alleen al heb je zin om aan te schuiven en daar de rest van de zomer niet meer te vertrekken. Bijkomend extraatje voor mij als dierenliefhebber is haar enorm leuke hond. Hij komt ook meerdere keren voorbij.

 4. of.a.citymom

  Een account die mijn voorkeur voor een blauw interieur elke keer weer aanwakkert. Ze heeft echt een prachtige wand in haar woonkamer. Deze combineert ze met verschillende kleuren. Op haar account is goed te zien met welke kleuren je blauw allemaal kan combineren. Daarbij is ze recent moeder en heeft ze echt een gave babykamer.

 5. Nelltb

  Als je dol bent op een boho interieur moet je zeker het account van Nelleke gaan volgen. Zij heeft echt een fantastisch boho interieur waarbij ze ook nog veel zelf maakt. En van over de hele wereld neemt ze schatten mee voor haar eigen interieur

Instagram vind ik het ideale kanaal voor de “saaie” momenten. Even op het schoolplein of in de wachtkamer kijken naar een paar mooie foto’s. Gelukkig heb ik een ruim telefoon abonnement zodat ik overall op internet kan. Wil jij dat ook kijk dan eens naar de actie van Tele2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *