Met HAPPY STEKKY voed jij je botanische baby’s op in stijl

Een nieuwe kamerplant is leuk, maar je eigen stekje laten uitgroeien tot een volwassen plant is nog véél leuker. Met stekplateau ‘HAPPY STEKKY’ maakt HAPPY CIRCLE stekken nóg aantrekkelijker. Want door alle stekjes bij elkaar te plaatsen, maak je er één centrale blikvanger van.

Ben je graag druk in de weer met het verzorgen van stekjes, maar weet je niet goed waar je de potjes moet laten? HAPPY CIRCLE heeft hiervoor dé oplossing, want op het stekplateau HAPPY STEKKY voeg je alle stekjes samen tot een mooi boeket.

HAPPY STEKKY
Met het stekplateau HAPPY STEKKY kun je stekjes bundelen tot één eyecatcher. Het stekplateau bestaat uit 7 glazen buisjes in verschillende hoogtes. Hierdoor kun je diverse ondergronden gebruiken om je stekjes te laten groeien en kan je precies zien hoe het met ze gaat. Door het hoogteverschil heeft elk stekje zijn eigen ruimte. Zo voed jij je botanische baby’s op in stijl en geef je ze een centrale plek in huis. Het plateau kun je neerzetten, maar past ook perfect in de HAPPY CIRCLE Baby plantenhanger waardoor je ze ook kunt ophangen aan het plafond. Door de cirkel krijgen je botanische beauty’s een mooie omlijsting. Naast stekjes is het plateau leuk om te gebruiken voor (droog)bloemen. Eindeloos veel mogelijkheden dus.

HAPPY CIRCLE
De HAPPY CIRCLE is een minimalistisch ontwerp waarin je een plant centraal kunt stellen. Mooi als blikvanger aan het plafond, naast het dressoir of als sfeermaker op tafel. Met deze stijlvolle plantenhanger kun je optimaal van je planten genieten en daarnaast de hoogte van de kamer extra benadrukken. De plantenhangers zijn er in een zwarte, witte en gouden uitvoering en verkrijgbaar in twee maten. Onderling zijn ze perfect te mixen en matchen voor een speels resultaat. Met de bijpassende accessoires geef je de HAPPY CIRCLE een andere look. Zo stel je met het stekplateau je favoriete stekjes of (droog)bloemen centraal en kun je op het bord bijvoorbeeld hapjes presenteren. Met de donkere dagen voor de deur zijn de accessoires ook ideaal om in te zetten als sfeermaker. Gebruik de pot bijvoorbeeld voor een Kerstster of Amaryllis, de vaas voor een aantal Maretakken en het plateau voor sfeervolle kaarsen of een kleine kerstboom.

Over HAPPY CIRCLE
Isabelle Schoenmakers is opgegroeid op het platteland, in de natuur en met veel ruimte voor creativiteit. In 2018 heeft ze de HAPPY CIRCLE ontworpen vanuit haar liefde voor groen. Ze vertelt: “Ik ben ervan overtuigd dat iedereen gelukkiger wordt van natuur om zich heen. Ook geloof ik dat iedereen creativiteit in zich heeft. Ik doe er graag alles aan om ieders creativiteit te prikkelen.” Bekijk het complete assortiment op www.happycircle.nl.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *