Meer doen met letters zoals o.a. deze letterslinger

Met deze printable letters maak je een eigen letterslinger

Er zijn veel leuke printables op internet te vinden. Printable posters, kaarten maar ook deze leuke letters. Deze letters geven je een bron aan inspiratie en mogelijkheden. 

Als je op de pagina van Handmadecharlotte gaat kijken zie je dat zij er onder andere een letterslinger van gemaakt heeft. Maar ook een letterketting. Erg leuk om deze straks aan het einde van het schooljaar aan de juf te geven. Of wat dacht je van de lettersprieten, perfect om te gebruiken in taartjes en cupcakes.

Print hem zo vaak uit als je wilt en maak de tekst van jouw leven. Is dat misschien de tekst: You Only Live Once? Of Carpe Diem? Of misschien wel Live your dreams? Het is allemaal mogelijk. De slinger kan je dan boven de bank of bij je eettafel hangen.

Kinderkamer inrichten

En welk kind wil nu niet een slinger aan de muur met zijn naam of een postieve spreuk als ik ben de beste legobouwer, mijn kleurplaten zijn het mooist of ik ben iedereens lieveling.

De letters zijn ook goed te gebruiken bij kinderen die net leren lezen. Kunnen ze mooi zelf woordjes maken.

Er zijn dus genoeg ideeen met deze printable letters te maken. Heb jij nog meer ideeen? Inspireer de andere bezoekers met jouw idee.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *