In elk interieur hoort een persoonlijk item. Dat is voor mij als interieurstylist erg belangrijk, en een van de uitgangspunten voor interieuradvies.

Niets is makkeleijker dan naar een showroom te gaan en daar een mooie opstelling kant & klaar te bestellen. De kans is alleen groot dat je je hier toch niet prettig in voelt, je mist net dat kastje van oma of dat stoeltje van je tante. Een van de laatste trends sluit hier geweldig op aan, nml maak van dat kastje, stoeltje, bankje een nieuw eigentijds item! Do It Your own!

Vaak is een mix van oud & nieuw al heel inspirerend en past dat antieke kastje of stoeltje al prima bij je moderne interieur, maar het wordt nog persoonlijker als je je eigen inspiratie hierop los laat.

Denk aan lades uit verschillende kastjes, met de achterkant opgehangen tegen de muur , in verschillende kleuren geschilderd of juist allemaal dezelfde kleur maar elke lade heft een andere vorm.

Je kan de lades ook plat tegen de muur maken, dit geeft weer een andere aanblik, of stapel ze op, ga experimenteren, dat levert vaak de leukste oplossingen op.

Je kan met oude kastjes heel veel kanten op, bijvoorbeeld Leunkast van project5:

Bij de aanschaf van een nieuw huis gaat meestal als eerste de oude houten keuken eruit. Project 5 maakt daar dankbaar gebruik van. Oude keukenpanelen worden door hen hergebruikt en omgevormd tot een zogenoemde leunkast: een opbergmeubel die schijnbaar achteloos tegen de muur hangt. Verkrijgbaar met of zonder pootjes en op maat gemaakt, vanaf € 825.

project5.nl

Je kan ook combinaties maken van verschillende kastjes of dat oude kastje op een nieuwe manier schilderen, zie foto wastafel kastje, of alle kastjes aan elkaar maken en dezelfde kleur verven, ook heel vernieuwend!

Een combinatie van een oud kastje met een handige ikea kast is ook een mogelijkheid: durf te experimenteren………..

Een simple tafel of  kastje met verschillende gedraaide poten is al snel mooi!

website interior design & vastgoedstyling >www.paularutgersdesign.com & webshop > www.bypaularutgersdesign.nl

project5

oude kast pimpen

shelves-made-from-drawers-diy-home-decor-3

tumblr_lp91t8UGrs1qihh0eo1_500

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *