duplex wandplank

Maak van je muur een blikvanger met de Duplex designplanken

Maak kennis met de Duplex wandplanken van Puik. Deze dubbelzijdige wandplanken kun je op verschillende manieren ophangen en met elkaar combineren. Zo is het mogelijk om elke ruimte te voorzien van een eigen twist. Het modulaire ophangsysteem is een lust voor het oog en bewijst dat primaire vormen perfect tot hun recht komen in een modern interieur. 

Blikvanger aan de muur

Met de Duplex wandplank van Puik maak je van een kale muur in een handomdraai een blikvanger. Designer Frederik Roijé heeft hiervoor als basis een boekenplank gebruikt en omgezet naar een modern design waarin primaire kleuren en vormen centraal staan. Door de handige indeling van de opberger kun je er van alles op kwijt. Van boeken en fotolijstjes tot sleutels en make-up. Het Duplex systeem is dubbelzijdig waardoor het op verschillende manieren kan worden opgehangen. Hierdoor kun je zelf een plankontwerp creëren dat past binnen je interieur. Plaats de rekken naast elkaar, schuif ze in elkaar of hang ze ondersteboven. Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen wandplank op maat.

Verkoopinformatie
De Duplex wandplank (93 x 15 x 20 cm) is gemaakt van staal met een poedercoating. Je kunt de plank op verschillende manieren ophangen. Bijvoorbeeld met de onderkant naar boven of met de bovenkant naar beneden. Zo kan je hem aanpassen op jouw wensen en interieur. De Duplex wandplank (€ 150,-) is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Over Frederik Roijé
De Duplex is een ontwerp van Frederik Roijé. Beïnvloed door de Nederlandse cultuur maakt deze productontwerper minimalistische designs die lang meegaan. In zijn ontwerpen gaat hij terug naar de basis van een product en buigt dit om tot een modern design met een verrassende twist. Naast de Duplex-rekken ontwierp hij voor Puik de Option designerstoelen. Deze stoelen zijn geïnspireerd op primaire vormen en kleuren. De combinatie van ronde en vierkante vormen geven de stoelen een modern en volwassen accent. Je kiest zelf welke vorm je waar wilt hebben, waardoor je naar hartenlust kunt combineren voor een speels effect.

Over Puik Design
Een van de meest snelgroeiende Nederlandse design labels die bekendstaat om haar smaakvolle items is Puik. Het Amsterdamse Puik selecteert, coproduceert en levert Dutch design, waarbij de collectie is teruggebracht tot alleen essentials. Hierdoor is een originele lijn meubels en accessoires ontstaan van alleen de meest toonaangevende Nederlandse ontwerpers. Elk item op de website van Puik is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Wil jij ook een accessoire of meubelstuk van Nederlands design in huis om jouw woning eigenheid en pit te geven? Bekijk en bestel de collectie op www.puikdesign.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *