dressoir

Maak je ruimte mooi met een dressoir

Een dressoir kan echt een decoratief meubelstuk zijn. Plaats hem dan ook op een zichtbare plek in de ruimte zodat het een focuspunt wordt. Zet er vervolgens leuke woonaccessoires op, zoals sfeervolle kaarsjes, fotolijstjes of een mooie vaas. Dan maak je de ruimte ook meteen wat aantrekkelijker.

Wit heeft tegenwoordig in vele interieurs de boventoon. Vooral meubels in witte hoogglans zijn erg populair en passen goed bij een strak en minimalistisch interieur. Echter, houd je meer van een landelijke stijl, die gezelligheid en sfeer uitstraalt, kies dan voor een mooi (wit) houten dressoir met mooie grepen en eventueel glazen deurtjes. Zie bijvoorbeeld onderstaand model.

dressoir

Plaats je mooiste servies, zoals glazen of een stapel borden, achter de glazendeurtjes. Zorg dat het er georganiseerd uitziet, anders oogt het al snel erg druk. Leg dan ook je rommelspulletjes in de lades.
Naast dat een dressoir daarom erg decoratief is, is dit meubelstuk ook erg functioneel, omdat het een wand vullend meubel is, maakt dit hem erg praktisch. Hij neemt namelijk niet veel ruimte in beslag. Doordat een dressoir doorgaans laag is, kan je er ook makkelijk een televisie boven hangen. Waardoor je de ruimte optimaal benut.

Let bij het aanschaffen van een dressoir verder op de indeling er van. Lades zijn bijvoorbeeld erg nuttig wanneer je een dressoir in je kledingruimte of slaapkamer zet, omdat je daar je opgevouwen kleding in kan leggen. Wanneer je er een voor in je huiskamer zoekt kan je kiezen voor een laag model, omdat je bijvoorbeeld ook de televisie er boven wil hangen. Of ga dan voor een dressoir met glazen deurtjes om hem vervolgens decoratief in te richten, wat natuurlijk de ruimte weer wat leuker maakt.

Ben je nog op zoek naar een mooi dressoir? Kijk dan op otto.nl voor het aanbod en kies degene die het beste bij jouw interieur past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *