Summer Ice-Tea

De temperaturen stijgen en de dagen worden langer: de zomer is in aantocht! Op warme dagen is het enorm lekker om zelf ijsthee te maken. Het is niet alleen eenvoudig te maken, het is nog gezond ook! Maak jouw favoriete zomerdrankje met deze mooie items van Bredemeijer en Leopold Vienna.

ice-tea

Wat heb je nodig voor zelfgemaakte ijsthee (1 liter)

  • 1 liter gekookt water
  • 7 gram groene thee
  • Een paar muntblaadjes
  • 1 citroen of sinaasappel
  • ijsklontjes
  • Ben je een zoetekauw? Voeg dan wat suiker of honing toe

Boil the water…

Kook het water met deze mooie Duet Design Fluitketel. Dit blinkende exemplaar is gemaakt van hoogglanzend roestvrijstaal. De hittebestendige handgreep zorgt ervoor dat het hete water veilig wordt ingeschonken. € 59,95 (2,0l)

Alles in 1…

Het hete water schenk je in deze mooie glazen Modena theepot van Bredemeijer. De theepot is gemaakt van enkelwandig glas en bevat een glazen theefilter, waar je heerlijke kruiden, muntblaadjes of schijfjes citroen in kunt doen. Bovendien ziet het er ook nog eens mooi uit! Laat vervolgens de thee afkoelen. €23,95 (1l)

 theepot


Of je schenkt…

…de ijsthee in een mooie karaf van Leopold Vienna. Serveer de thee in dit dubbelwandige drinkglas van Bredemeijer met ijsblokjes en heerlijk vers fruit. Karaf € 19,95. Dubbelwandige glazen € 19,95 set van 2 (35 cl)

Zomerse avonden

Voor de iets koudere zomerse avonden komen deze vrolijk gekleurde Cosette’s van keramiek goed van pas. Lekker loungen in de tuin met een heerlijke warme kop thee! De Cosette’s zijn verkrijgbaar in 5 kleuren: lime, red, white, turquoise en graphite grey en 3 verschillende formaten: € 29,95 (0,5l), € 34,95 (0,9l), € 39,95 (1,3l)

kleurrijke theepot

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *