Luchtballon patroonbehang van Perron 11

Behang meisjeskamer

Luchtballon patroonbehang van Perron 11

Dit schattige patroonbehang met luchtballonnen voor de meisjeskamer van Perron 11 staat leuk in de tienerkamer, kleuterkamer, peuterkamer en babykamer! Geschikt voor alle leeftijden, dus behang dat met je kind meegroeit. Door het patroon en de rustige kleuren is dit een zeer geschikt behangpatroon om de kamer op te fleuren, zonder dat het te druk wordt voor jouw kind. Daarnaast is het ook nog eens zeer gemakkelijk op de muur te bevestigen. Wil je de kinderkamer echt spectaculair mooi maken? Combineer dit luchtballon patroonbehang dan met het posterbehang van de stad Parijs!

Behang op rol

Op elke rol patroonbehang zitten 3 banen van 50 cm breed en 3 meter lang. Het is zeer goede kwaliteit gestreken vliesbehang dat zelfs de onervaren klusser gemakkelijk op de muur plakt.

De muur moet namelijk ingerold worden in plaats van het behang zelf. Dat maakt het plakken van het behang erg gemakkelijk.

Kleur aanpassen? 

Dit behang hebben we ook in de jongens-variant. Zijn ook die kleuren niet wat je zoekt? Heb je bijvoorbeeld de kinderkamer al geschilderd of gestoffeerd en wil je de kleur van de luchtballonnen aanpassen aan de hand van stof- of verfstalen? Dat kan ook! Tegen meerprijs maken wij een ontwerp op maat voor de kinderkamer.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *