Behangboom familie uil van Perron 11

Behangboom familie uil van Perron 11

muursticker

In deze behangboom van Perron 11 woont de gezellige familie Uil, die de kinderkamer vrolijk en bijzonder maakt! Het patroon op de boom is een levensbloem. Deze behangboom lijkt op een muursticker, maar dan met de mooie uitstraling van behang. Naast deze bruin met groene boom, zijn er ook bomen in de kleuren roze en paars beschikbaar. Tegen meerprijs is het mogelijk de kleuren naar wens aan te passen. We kunnen bijvoorbeeld rekening houden met de kleurtinten van de meubeltjes! Ook is het mogelijk de naam van jouw zoon of dochter in het ontwerp te verwerken. Bekijk voor de mogelijkheden onze website.

Zelfklevend behang

De behangboom is circa 2 meter hoog en 1,50 meter breed en wordt gedrukt op zelfklevend behang. Zelfklevend behang is prachtig materiaal: de voorzijde is stevig, echt behang terwijl de achterzijde zelfklevend is. De behangboom kleeft beter dan de meeste normale (vinyl) muurstickers, terwijl je de verschillende onderdelen tijdens het bevestigen op de muur nog prima kunt herpositioneren. Ook na verloop van tijd is de behangboom weer probleemloos van de muur te verwijderen. Ook fijn: de behangboom wordt gedrukt met inkt op waterbasis, waardoor er naderhand geen giftige stoffen vrij kunnen komen. Wel zo prettig voor het milieu èn de kinderkamer!

Doe-het-zelf-knippakket
Deze boom, die uit 40 onderdelen bestaat, is verkrijgbaar als een DIY(do-it-yourself)-knippakket en als een kant-en-klaar-pakket. Bij de bestelling wordt altijd een heldere knip-en-plak-instructie meegestuurd.

About Author

You May Also Like

2 comments

Naoko van forst says:

Hallo,

Graag zou ik willen weten wat de behangboom familieboom kost,en kan ik deze evt bestellen kant en klaar,

Mvg Naoko van forst

danielle says:

Hoi,

De prijzen en informatie kan je vinden op perron11

Groeten Danielle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *