Live online advies van Histor

Live online advies van Histor

Histor start binnenkort met de mogelijkheid om via facetime, skype of een telefoongesprek een live advies te geven aan consumenten. In dit gesprek wordt je door het Histor Verf – en Adviesteam geholpen bij jouw schildervraag of – uitdaging. Ik als blogger mocht hier een voorproefje op nemen.

Afgelopen maandag stond de afspraak in de planning. Om 10.00 belde Jelena van Ruim advies. Zij is als deskundige aangesloten bij Histor en zou mij in 30 minuten helpen met mijn schildervraag. De facetime verbinding ging in 1e instantie iets moeilijk maar dat lag meer aan mijn eigen onkunde 🙂 dan die van Jelena.

Ik had verwacht dat het een beetje raar zou zijn om zo aan je telefoon in beeld met iemand te praten maar het voelde meteen heel vertrouwd.

Schilderproject

Mijn schilderproject is onze bijkeuken. Op dit moment half kantoor, half speelkamer en een compleet rommelhok. Met de telefoon in de hand heb ik de bijkeuken aan Jelena laten zien. Dit is het ideale van de facetime verbinding je kan zo live laten zien hoe je ruimte er uit ziet en welke kleuren er op dit moment ingebruikt worden. Omdat bij mij de gehele ruimte veranderd moet worden hoeft er weinig rekening gehouden te worden met andere kleuren. De enige kasten die blijven zijn de blauwe lockerkasten de rest wordt opgeruimd of gaat weg. Ik kon dus met de camera van mijn telefoon goed laten zien welke kleur de kasten hadden.

Na een kort introductie van de ruimte begon Jelena te brainstormen en te overleggen hoe we de ruimte het beste in tweeën kon delen waarbij het zichtbaar was dat er een ruimte voor de kinderen is en een ruimte voor mij. Al vrij snel had Jelena een erg leuk idee en kwam ze met kleursuggesties.

Doordat we live contact hadden kon zij mij gelijk de kleuren laten zien welke zij uitkoos. Ik kon daarop gelijk weer reageren omdat de kleuren ook voor mij zichtbaar waren. Samen zijn we op die manier tot kleurrijk geheel gekomen.

Advies op papier

Binnen 24 uur kreeg ik al mail van Jelena waarin ze het hele gesprek op papier had gezet. In deze uitleg had zij niet alleen het hele idee uitgewerkt maar ook netjes alle kleur codes vermeldt. Daarnaast had ze nog verschillende types over schilderen en het gebruik van de materialen bijgevoegd. Kortom een super uitgebreid advies waar je goed mee aan de slag kan.

Maak  jouw live advies afspraak met Histor op Historverfenadvies.nl

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *