Designhotels

Designhotels

Designhotels zijn zoals het woord al zegt, hotels waar ‘design’ een belangrijke rol speelt. Een indrukwekkende lobby met mooie designmeubels, mooi ingericht restaurant, kamers met stijlvol interieur en luxe badkamers waar je jaloers op wordt. Veelal zijn professionele stylisten, ontwerpers en architecten hierbij betrokken. Je betaalt vaak dan ook net iets meer voor dan een doorsnee hotel zoals Eden of Hampshire hotels, maar je krijgt er hier wel een stukje luxe en design voor terug.

Sommige mensen vinden het zonde, omdat het hotel slechts een slaapplek is tijdens je vakantie of stedentrip. Het enige moment dat je doorbrengt in je hotelkamer is als je slaapt. Maar echte designliefhebbers zullen hier wel wat voor over hebben. En bovendien kan je super leuke ideeën opdoen voor het interieur van je eigen huis!

Hieronder hebben we een aantal voorbeelden van mooie designhotels in binnen- als buitenland. Deze hotels zijn alleen prachtige designhotels, maar wel allemaal in een andere stijl. Het Chambre Kube hotel in Parijs is bijvoorbeeld super strak en modern, terwijl het Ett Hem hotel in Stockholm meer klassiek is. Maar ze zijn allemaal wel allemaal super mooi!

Geschreven door Manfung van Inrichting huis

acehotel

townhousehotel

ett-hem-hotel-stockholm3

Chambre Kube Hotel Situ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *