Limburgs feestje

Voor degene die het nog niet wisten… Wij wonen in het wonderschone Zuiden. Ja, in Limburg! Je kunt dan al raden wat dat betekend? De eerste week van deze maand stond in het teken van drie kleuren; rood, geel en groen! Limburg vierde carnaval, overal en vooral met heel ons hart.

Voor de anti-carnavalisten; doorlezen is toch aan te raden! Wij zouden ons niet zijn als wij dit prachtfeest niet zouden gebruiken om jullie de mooiste kleurinspiratie te geven, want rood, geel en groen zijn sprankelende kleuren die toe te passen zijn in ieder interieur, ook buiten de grenzen van deze provincie.

limburgs

Alquimiadeco

rood interieur

Roomed

deur rood

Caandesign

Rood is de kleur van de liefde, en wat zijn we verliefd op deze toevoegingen in het rood. Het is een kleur met een sterk karakter, een dominante toevoeging aan je interieur. Kies een passende tint, die is afgestemd op je huidige inrichting. Neon rood past bijvoorbeeld mooi bij een ruwe basis met beton en eiken. Warm bordeaux rood is goed te combineren met een vintage vibe. Welke rood je ook kiest, het is een duidelijk statement!

geel interieur

Designspiration

eames stoel geel

Popfurniture

gele muur

Despoke

De kleur geel heeft het de laatste jaren al erg goed gedaan. Als een van de meest herhaalde trendkleuren kan het geen kwaad een likje geel toe te voegen aan je eigen interieur. Geel is vrolijk, fris, verrassend en brengt de lente én de zomer in huis.

groene muur

Makeahome

groene tegels

Macarenagea

groen flessen

Desiretoinspire

Ook groen blijft maar terugkomen en ook dit jaar staat het weer centraal bij de trendwatchers. Groen heeft zoveel gradaties en veel verschillende uitstralingen. Ga jij voor zakelijk door een vergrijsde groen te gebruiken of kom je dichter bij de natuur door je mosgroene wand of accessoires. Tot slot, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen en doen het dus ook nu weer: Vergeet de plantjes niet! Levend groen is het beste groen.

X Luca & Maike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *