lampion

Licht in je zomertuin

We hebben een paar mindere dagen gehad maar als we de weerberichten mogen geloven gaat het er weer beter uit zien. Het worden dus weer heerlijke dagen om buiten door te brengen. Al moet ik zeggen dat het de afgelopen dagen onder ons overdekt terras niet echt koud was.

Toen onze middelste geboren werd heeft mijn man tijdens de kraamperiode een overdekt terras gebouwd. Eerst stond op deze plek een oud overdekt fietsenhokje maar deze wilde we vervangen. Omdat we op dat moment nog geen zitje hadden hebben we er toen voor gekozen om er een zitje te maken waar we heerlijk met de kinderen konden zitten maar ook gezellig konden eten. En dat hebben we zeker gedaan de afgelopen jaren. Laatst hebben we zelfs met 14 man op ons terras gezeten. Het is echt zo gezellig knus hoekje.

Door de jaren heen heb ik het ook steeds meer aangekleed. Een van de eerste dingen die ik er heb opgehangen zijn de leguanen van papier manche die we jaren geleden op de Dominicaanse rubriek hebben gekocht. Dit bracht al wel sfeer maar ik miste iets. Ik miste sfeerverlichting.

Binnen had ik een snoer met lampjes hangen en deze heb ik toen naar buiten verplaatst. Ook heb ik op meerdere plekken aan het dak lampionnen opgehangen. Deze heb je in verschillende kleuren. Je kan kiezen voor een kleur maar omdat in mijn leguanen ook meerdere kleuren zitten heb ik er voor gekozen om meerdere kleuren te gebruiken. Dit geeft een sfeervol geheel.

Een bijkomend voordeel van de lampionnen is de prijs. Omdat ik nogal van veranderen ben wilde ik ook niet te veel geld uitgeven aan de accessoires. Gecombineerd met een lichtsnoer van Ikea heb je binnen mum van tijd een leuke (buiten) lamp.

Feestverlichting_gele_lampionnen licht Vietnamese hanglampen Overkaping met lampionnen Lampionnen verlichten de tuinbank Kleurige-lampionnen-Lampionsenzo Japanese lampion in de tuin Groene lampion op veranda

Deze lampionnen zijn te koop bij Lampionsenzo

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *