Ikea

Zwart & Wit voor de tuin

Gastblog | Summer vibes | Zwart & Wit voor de tuin

We zitten midden in de zomer! Dan is het natuurlijk tijd voor een lekker buitenblogje! Ik schrijf eigenlijk vaker binnenblogjes kwam ik laats achter, ik denk dat dat komt omdat ik zelf (nog) geen tuin heb en daardoor ook iets minder geïnspireerd ben om een buitenblogje te schrijven. Denk ik zo. Terwijl je op je balkon natuurlijk ook wel veel leuks kunt bedenken maar dat is toch anders… Ik sprak laatst ook iemand met een tuin die mij om advies vroeg, daar schreef ik eerder al de zomerse buitenplaatsjes voor, lekker inspirerend (omdat het zooo vaak lekker weer is hier in Nederland, ahuh) En dan nu: Zwart & Wit voor de tuin, wat denken jullie hiervan?

Eerst even tussendoor een tipje voor het stylen van je tuin. Maak eerst eens een lekker moodboard met álles wat je leuk vindt voor in de tuin. Denk aan een hangstoel, een buitenkeuken en welke planten/bloemen hou je van? Ik zie het wel al voor mij hoor..(ja jij wel he -A!) Een stoere tuintafel van sloophout met zwart aluminium poten en aluminium stoelen erbij, een mand met witte hortensia’s erop (ik duw je een soort van mijn persoonlijke kant op he). Of witte houten steigerplanken op de vloer, een zwarte tafel met zwarte stoelen, een witte parasol met een mooie zwarte voet.. Vanuit hier kun je er (naarmate de tijd vordert want ga niet over 1 nacht ijs, daar komen geen goeie dingen uit vort) dingen bij doen of af halen en zo je perfecte tuin creëren. Niet omdat een product dan een ‘hype’ is maar echt omdat jij dat leuk vindt. Dan is het sowieso jouw persoonlijke lovely droomtuin..

Bij zwart & wit denk ik nou niet direct aan een tuin of terras. Maar ik kwam wat inspiratiebeelden tegen en toen dacht ik, ohjaa dat kan inderdaad ook wel tof zijn. Zwart & wit is niet saai en modern! In je tuin straalt het rust, eenvoud én elegantie uit. Heus! Je moet er wel goed over nadenken hoe je deze kleuren gebruikt, want anders loop je toch de kans dat je met zwart & wit in je tuin saai en kil oogt. Combineer, met hout bijvoorbeeld! (ja daar issie weer hoor, hét woord) Maaaar het kán dus wel! (ja ja de inspiratiebeelden komen er ook zo aan, niet zo ongeduldig door scrollen!) En er zijn leuke dingen! Zó hé! K krijg er helemaal zomerse kriebeltjes van als ik dit zie (en ik wil ook een tuin bij mn grotemensenhuis, dat sowieso!). Ik zie het al helemaal voor mij…. een lekker knus zwart & wit zithoekje, onder een afdakje (ja, natuurlijk), een toffe buitenkeuken (met zwart & wit, beton en sloophout) en een heerlijk ligbed wanttt ik hou mega van de zon, gezelligheid en bruin worden enzo. En natuurlijk heerlijke kussens om te loungen. Nou bekijk maar gauw de inspiratiebeelden. Alles in zwart & wit (uiteraard)! Gewoon, omdat het (wél) kan!

Zwart & Wit

XO –A

www.a-musthave.nl

zwart wit

Snapwidget
Snapwidget
Talosanomat
Talosanomat
Theenchantedhome
Theenchantedhome
total-embodiment
total-embodiment
Uruguay-az
Uruguay-az
Villa Paprika
Villa Paprika
VT Wonen
VT Wonen
VT Wonen
VT Wonen
VT Wonen
VT Wonen
VT Wonen
VT Wonen
VT Wonen
VT Wonen

 

1 thought on “Zwart & Wit voor de tuin

  1. Leuke post. Vooral leuk te zien dat hetzelfde uitgangspunt – kleur – heel verschillend kan uitpakken en voor verschillende stijl en sfeer kan zogen. Vaak wordt zwart zo eenzijdig gepresenteerd (vind ik dus!!). Buitenblogs heb ik zelf ook nog niet gedaan (www.magpiehomes.wordpress.com) – maar wel over nagedacht en zie nu dus; het kan! Dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *