Lenteschoonmaak bij Dille & Kamille

De lente: dat betekent niet alleen genieten van de eerste zonnestralen. Het is ook hét perfecte moment voor een grondige schoonmaakbeurt in je huis. Bij Dille & Kamille ben je aan het juiste adres om je hele huis een lente-make-over te geven. De Nederlandse winkelketen lanceert een volledige schoonmaaklijn op basis van keukenzout en azijn.

Borstel klaar? Schrobben maar!

We beginnen met het wegwerken van de stapel afwas. Met het geconcentreerde afwasmiddel van Dille & Kamille heb je genoeg aan één of twee keer knijpen voor een gootsteen vol vies servies. Bovendien ruikt alles achteraf heerlijk naar citroen dankzij de heerlijke geur van pure etherische citroenolie, dat eveneens een natuurlijk antibacterieel extract is. Afdrogen en klaar!

Tijd om het hele huis onder handen te nemen. Met de allesreiniger spray van Dille & Kamille met pure etherische eucalyptusolie maak je alle soorten oppervlakten schoon, van graniet tot roestvrijstaal. Ideaal voor tegels, kranen, spiegels en zelfs de magnetron of de koelkast. Geen zorgen, het middel is veilig voor gebruik in de nabijheid van etenswaren. De spray is bovendien biologisch afbreekbaar en mild voor de huid en luchtwegen. Zo kun je met een gerust hart poetsen, zonder de natuur ‘om zeep te helpen’.

Voor het zwaardere werk gebruiken we de ontvetter en ontkalker. Ideaal voor het schoonmaken van ovens, magnetrons, het fornuis, het aanrecht, wastafels, badkuip, …  alle plekken waar vet of kalk zich in huis kan verstoppen!

Om de vloer te dweilen is het dan weer het beste om – je raadde het al – de vloerreiniger van Dille & Kamille te gebruiken. Met één dop (ongeveer 30 ml) heb je genoeg voor een volle emmer warm water. Heb je een houten vloer? Geen zorgen, het middel is geschikt voor alle soorten vloeren, van linoleum en laminaat tot tegels en parket. Dankzij de heerlijke geur van etherische sinaasappelolie zal je vloer niet alleen glimmen, maar ook nog eens een heerlijk frisse geur verspreiden.

Tot slot de minst leuke klus: het toilet schoonmaken… Houd de moed erin, dit gaat sneller dan je denkt! De toiletreiniger van Dille & Kamille heeft een schuine spuitkop, waardoor je het middel gemakkelijk onder de rand van het toilet spuit. Even laten intrekken, schrobben en doorspoelen. De natuurlijke tea tree-olie is een zeer effectieve reiniger en het is ook een natuurlijke luchtverfrisser. Twee vliegen in één klap!

Zo, het werk zit erop. Tijd om van die lentezon te gaan genieten: even lekker achterover gaan liggen met een frisse limonade en een goed boek erbij. Laat de zomer maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *