Gezellig Pasen vieren met Dille & Kamille

Als je aan ons vraagt hoe een perfecte zondag eruitziet, dan komt het paasfeest aardig in de buurt: gezellig tafelen met de hele familie terwijl een uitgebreid ontbijt en een groot boeket narcissen de tafel siert. Kan jij ook niet meer wachten? Geen nood, Dille & Kamille zorgt nu al voor de nodige inspiratie om van paaszondag de gezelligste dag van het voorjaar te maken.

Pak je met Pasen graag groots uit met een uitgebreid brunchbuffet voor een huis vol gasten, of houd je het liever bij een knus ontbijt met het gezin? Bij Dille & Kamille vind je alles wat je nodig hebt om je tafel volledig binnen het paasthema aan te kleden. Het groene of grijze servies is gemaakt van steengoed en reactieve glazuren, waardoor elk item een unieke touch krijgt. Met het tafeltextiel dat speciaal door Dille & Kamille is ontworpen voor de paascollectie, haal je het voorjaar helemaal in huis. De gehaakte eierwarmerskandelaars en eierdopjes maken je tafel helemaal af!

Na een gezellig ontbijt of een lekkere brunch is het tijd om een frisse neus te halen. Want wat is een paasfeest zonder het eieren zoeken in de tuin? Speciaal voor de allerkleinsten heeft Dille & Kamille een schattig tasje laten maken. Handig om chocolade eieren in te verzamelen, en zo blijft de buit veilig zitten tot de speurtocht erop zit.

Zijn we nog iets vergeten?


De paasboom versieren natuurlijk! Ook dit jaar zorgt Dille & Kamille voor de nodige decoratie: van hout, vilt of gehaakt katoen. De kleurrijke paastakhangers van vilt zijn gemaakt met de hand door vrouwen op het Nepalese platteland. In samenwerking met een vaste Fair Trade leverancier biedt Dille & Kamille de vrouwen – behalve een vast inkomen – zo een veilige werkplek, ondersteuning en begeleiding.

Vrolijk Pasen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *