lente inspiratie

Lente inspiratie

Lente inspiratie

Creatief met glas

Het is heel makkelijk om zonder veel geld uit te geven je huis op te fleuren deze lente. We hebben drie ideeën voor je!

1. Iedereen heeft glazen potten of flessen in huis. Zet een paar verschillende soorten bij elkaar, doe er een paar takken of bloemen in uit de tuin. Zet ze in de vensterbank of op tafel en de sfeer in verandert gelijk.

2. Deze combinatie van rozen en krokussen is ook een aanrader. Doe de rozen in een ronde vaas, groepeer de krokussen eromheen met een stuk touw of lint. Plaats het samen op een bord of schaal en je bent klaar. Vrolijk toch?

3. Bind wat mooie tulpen in dezelfde kleuren bij elkaar en zet ze samen in een glazen schaal of vaas. Natuurlijk kan je hiermee eindeloos combineren.

glas homezy

Zoek je nog nieuwe glazen vazen dan hebben we een paar leuke ideeën voor je. Deze vazen zijn van dun, helder glas van hoge kwaliteit.

  1. Vaas Sejer (hoog), €18,95  – 22cm hoog
  2. Vaas Mabel, €10,95  – 18cm hoog
  3. Vaas Sejer, €9,50  – 18cm hoog

Over Homezy:

BETAALBARE, LUXE WOON- EN CADEAU ARTIKELEN MET EEN GROEN ACCENT.

Online warenhuis Homezy biedt een uitgebreide collectie van bijzondere merken op het gebied van Wonen & Leven, Eten & Genieten en Beauty & Verzorging.

Al onze woondecoratie producten voldoen aan de 3 Homezy standaarden: betaalbare luxe, uniekheid en eerlijkheid.

Dat betekent dat je bij ons woon- en cadeau artikelen vindt van een hoogwaardige kwaliteit, met de garanties en service die je daarbij mag verwachten. En dat tegen betaalbare prijzen.

Onze woondecoratie, serviezen, beautyproducten en pure, Oosterse theesoorten zijn stuk voor stuk met zorg geselecteerd. Hiermee geef je je huis, tuin en balkon in een handomdraai een opfrisser die je niet in elke Nederlandse woning aantreft. Of doe je jezelf of iemand anders een uniek ‘me-time’ moment cadeau.

En dat lekkere gevoel wordt versterkt door het feit dat Homezy alleen merken en artikelen woonaccessoires verkoopt die bewezen rekening houden met de duurzaamheid van onze leefomgeving. En die een eerlijk productieproces kennen. Zo is jouw betaalbare, luxe aankoop een tikje groen en 100% verantwoord, zonder dat je daar iets van merkt.

Telkens weer opnieuw genieten van lekker wonen, samen tafelen, en momenten voor jezelf ? Je bent van harte welkom in onze webshop waar we je wekelijks inspireren met nieuwe producten, cadeautips voor elke gelegenheid en scherpe aanbiedingen voor elk budget. Ook vernemen we graag wat je van het online shoppen bij Homezy.nl vindt, dus laat vooral iets van je horen! Voor jou en met jouw bijdrage werken we elke dag aan een optimale shopbeleving, vol met mooie woonaccessoires en woondecoratie.

Tot snel,

Taco, Debbie en Jet
www.homezy.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *