bobles

De krokodil van Bobles

De krokodil van Bobles

Of wij een krokodil wilde testen was de vraag. Ik laat het plaatje aan mijn drie kinderen zien en krijg een volmondig ja te horen. Het enige wat als eerst bij mij opkomt is de vraag of dit niet speelgoed is voor de wat jongere kinderen. Mijn oudste is 9 en de jongste is 5. Daarbij zijn mijn 2 oudste echte jongens dus niets kan zachtjes, alles moet hard en wild.

De krokodil valt vanaf dat hij bij ons thuis is in goede aarde. Dochterlief geeft kroko zelfs echt avond een kusje en wil hem het liefst op haar roze kamer want daar past paars volgens haar heel goed bij. Elke dag wordt er met de krokodil gespeeld. Het is zelfs het 1e speelgoed wat gepakt wordt en niet alleen door de jongste, juiste de middelste van 8 blijkt het echt erg leuk speelgoed te vinden. Alle mogelijke opties worden onderzocht. Zo kan je op de krokodil klimmen, staan , wippen, liggen en daar weer allerlei varianten op. En daar doet de krokodil mij verbazen. Hij is echt supersterk want wat ze er ook mee doen, hij kan het allemaal aan. 

En ook de mogelijkheden zijn eindeloos. Zeker als je nog meer delen van bObles zou kopen kan je uren vermaken met het speelgoed van bObles omdat het echt de fantasie prikkelt maar ook nog eens zorgt voor lichamelijke beweging en coördinatie/concentratie. Mijn kinderen hebben al een verlanglijstje gemaakt om de vriendenkring van de krokodil uit te breiden.

We hebben een klein nadeel aan de krokodil kunnen ontdekken. Er zit een opberghoes bij, daar zijn we erg blij mee want dit houdt je speelgoed mooi maar de hoes is net iets te klein. Ik moet echt de kinderen helpen om hem erin of eruit te halen. Maar verder zijn we echt super blij met de uitbreiding van de beestenbende bij ons thuis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *