lekker fris het voorjaar in

Lekker fris het voorjaar in

Klok was- en reinigingsmiddelen: ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid

Met de voorjaarschoonmaak begint de lente. Het hele huis is weer toe aan een lekkere opfrisbeurt: de badkamer, de keuken, de woonkamer en de slaapkamers. Met de producten van Klok pak je alles grondig aan en zorg je ervoor dat je huis weer helemaal spik en span wordt. Ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid.

Klok is het ecologische merk voor was- en reinigingsmiddelen. Het Nederlandse merk garandeert al meer dan honderd jaar vertrouwde kwaliteit, waarbij het milieu en de huid optimaal worden gerespecteerd. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is.

Informatie

De producten van Klok zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Met de Klokbox, die je in de webshop kunt bestellen, maak je voordelig kennis met het assortiment van Klok. Consumentenadviesprijs € 19,99 (normaal € 27,23) en geen verzendkosten.

De Klokbox bestaat uit de volgende Klok-producten:

  • Klok waspoeder wit
  • Klok pow(d)er dose kleur
  • Klok vloeibaar wasmiddel Kleur
  • Klok afwasmiddel 500ml
  • Klok vaatwastabletten
  • Klok allesreiniger
  • Klok wc-reiniger


Over Klok

Het vertrouwde en Nederlandse merk Klok bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar.
Bij Klok heeft het milieu altijd hoog in het vaandel gestaan. Zo had Klok het eerste fosfaatvrije wasmiddel op de Europese markt en kwam Klok als eerste met een compact waspoeder. Als logisch gevolg hebben sinds 2001 alle Klok producten het Keurmerk van het Europees Ecolabel.

Naast het belangrijke milieuaspect, hecht Klok ook veel waarde aan producten die huidvriendelijk zijn. De producten bevatten daarom geen parfum en kleurstoffen. Zo zijn alle Klok producten voorzien van het Huid Allergie Keurmerk van het Huidfonds. De beoordeling van producten door de Stichting Keurmerk Huidfonds geschiedt door een commissie van dermatologen en andere deskundigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *