led verlichting

Dit is waarom LED in huis jouw energierekening omlaag brengt!

Ben jij ook zo geschrokken van je energiepremie? Wij wonen nog maar net in dit huis en per 1 januari zijn onze kosten al met € 10,- per maand gestegen.
Nu hebben wij een groot gezin. Twee volwassenen en vier kinderen. Vier van deze gezinsleden zijn dol op douchen en nemen daar dan ook flink de tijd voor. Naast het douchen proberen we wel zoveel mogelijk onze energiekosten naar beneden te krijgen. Zo komen er zonnepanelen op het dak zodra de dakkapel geplaatst is. Ook gaan we binnen nu en ene jaar een warmtepomp aanschaffen. Maar ook in huis kan je besparen op je energiekosten.

Verlichting

Naast verwarmingskosten zijn kosten voor verlichting een grote kosten post. Zeker nu het nog vroeg donker is doen we al snel de verlichting aan. Door gebruik te maken van Led armaturen kan je al tot 50% besparen op je kosten. De prijs van Led verlichting ligt hoger dan andere lampen maar deze haal je door de lange levensduur makkelijk weer uit.

Dus naast de energiekosten bespaar je door de langere levensduur van Led lampen. En de lampen zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar.

Vervangen

Heb jij nog op veel plekken gloeilampen in je huis? Stel jezelf als doel om dit jaar minimaal in 4 ruimtes de lampen te vervangen. Alleen dit levert je al een besparing op. Kijk dan ook goed naar de kleur. Led verlichting is ook in warme kleuren verkrijgbaar waardoor je de kamer meer sfeer kan geven.

Nog een aantal weetjes:

  • Led lampen worden niet warm
  • Ze werken meteen na het aanzetten.
  • Bevatten geen schadelijke stoffen
  • Kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Tijd dus om je energierekening te verlagen door te kiezen voor de juiste verlichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *