Welkom in The Glass House Mrs.Me introduceert 3 nieuwe settings

Home couture met een visie, overtuigend verwerkt in dekbedsets, spreien, plaids en sierkussens. Unieke composities van bijzondere stoffen als inspiratie voor interieurs met stijl en raffinement.
Het krachtige kleurpalet in drie dimensies van Observatory, de natuurlijke materialen en verfijnde florale dessins van Corridor en de eclectische charme en treffende contrasten van Ballroom. Lancering voorjaar 2019.

OBSERVATORY

Reis naar de sterren door een eindeloze hemel in alle schakeringen blauw! De diepe tint van een avondlucht, tastbaar in een schitterende sprei, sierkussens vol mysterie en de breking van het licht in driedimensionale stoffen. Het uitzicht is groots, het rusten aangenaam.
Mrs.Me doet spectaculaire ontdekkingen in de ruimte van Observatory.

“Slapen onder sterren”

Van bovenaf gezien lijkt Plan een wereldstad met allure. Geometrische patronen van wegen en wolkenkrabbers lichten op en doven. Het ritme van waken en slapen.
Sprei Plan is een bijzonder ontwerp van Mrs.Me’s creative director Lianne Ernst. Het dessin speelt met de optiek en doet de stof tweekleurig lijken. Het 3D-weefsel, in een royale maat 140 x 300 cm, is van chenille katoen en machine wasbaar.

Sierkussen Level geeft zachtheid een nieuwe dimensie. Zacht om te voelen, zacht van glans en zacht van uitstraling.
De voorzijde van Level is uitgevoerd in markante stof met een brede rib in de makkelijk te combineren kleur Petrol. Door de textuur van het materiaal verandert de tint met het licht.

De zon komt op in een sensationele conjunctie van kleur en vorm. Sierkussen Universe is vurig als de dageraad. Een adembenemende compositie van Petrol, Blue en Orange in driedimensionale stof met ingeweven ribbels.
Universe verwondert de wereld in oneindig veel variaties en interieurs.

CORRIDOR

Mrs.Me wijst trots de weg naar Corridor, een passage met uitzicht op een aangename ruimte, waar hectiek wordt getemperd in rust.
Doordachte composities van subtiele tinten en gelaagde stoffen, uitgevoerd met respect voor onze leefomgeving. Een dekbedset van een uitzonderlijke 500 percale thread count, een robuuste sprei, luchtige plaid en ​sierkussens in florale dessins.​
Corridor creëert een nieuw perspectief op wonen en slapen in stijl.

“Een nieuw perspectief op wonen en slapen in stijl”

Een labyrint van lijnen voert naar dekbedset Matrix. Het materiaal van Matrix is een zuiver lichtgewicht perkal katoen 500 thread count. Het witte overtrek en de bijpassende slopen zijn all over geborduurd met sierstiksels in zacht lichtgrijs, in een onregelmatig ruitpatroon. Verstilde schoonheid.

Een extra laagje warmte, een weldadig gevoel, een exclusieve uitstraling en stoere nonchalance; sprei Cosmos heeft al deze kwaliteiten en meer.
Cosmos is een gewatteerde bedsprei van een ruime maat 145 x 300 cm., uitgevoerd in gecoat linnen. De kleur Ebony, donker als ebbenhout en diep van toon, contrasteert fraai met de achterzijde in Taupe Melee en de markante bies. De bijpassende kussens completeren het beeld.

Sierkussen Daisy toont de natuur in expressief zwart en wit en tonen grijs.
Daisy nodigt uit om haar weelde vanuit veel gezichtspunten te bewonderen. Een grafisch en bijna abstract dessin van bloemen in zacht, kortpolig velours met een achterkant van 100% ruwe zijde.

BALLROOM

Ballroom viert het feest van verfijning. Zwierig als de lichtstad, met een vleugje oriëntaalse charme, ingetogen eclectisch. Creaties van weelderige garenmengsels, sierlijke details en zacht glanzende materialen toveren de slaapkamer om in een droombeeld van luxe. Moderne, tijdloze chique met hart voor de rijke geschiedenis van ontwerp en ambacht. Met setting Ballroom sluit Mrs.Me groots en meeslepend haar collectie The Glass House.

“Tijdloze elegantie en charme”

Dekbedset Apex is gemaakt van hoogwaardig katoen perkal 500 thread count. Een keuze voor ultiem comfort en zachtheid met een frisse uitstraling in helder wit.
Langs de randen van overtrek en slopen zijn sierstiksels geplaceerd in de vorm van rijgsteken, een subtiele omlijsting in een zachte grijstint. Door de ingetogen stijl is Apex de perfecte basis voor tijdloze combinaties.

Sprei en sierkussen Sublime munten uit in gevoel en esthetische kwaliteit. Een oogstrelende set, met bijzondere contrasten in kleur en structuur. Een rijke, glanzende zijde viscose blend in de effen kleur Sand, in combinatie met de gemengde kleur Lightgrey Melee en een stoere textuur. Bedsprei Sublime is gewatteerd en meet een ruime 145 x 300 cm. Voorzijde of achterzijde… de set is reversible.

Sierkussen Tiger is uitgevoerd in kortpolig jacquard velours met ingeweven patronen van flora en fauna. Spannende sporen in de mix van oker en antraciet laten een onuitwisbare indruk achter. De ruimte ademt, door de pittige kleuraccenten en gevarieerde, speelse dessins.
Tiger brengt gelaagdheid in verschillende settings en stijlen.

Het goudkleurige oker van sierkussen Link zet in elke ruimte de toon. Uitbundig en rijk, door de bijzondere mix van katoengarens, jute en glansdraad. Het volle structuurpalet komt tot uitdrukking in onderbroken reliëflijnen op een lichter getoonde basis.
Link ​verrast en inspireert.

THE GLASS HOUSE
De nieuwe settings Observatory, Corridor en Ballroom zijn vanaf voorjaar 2019 verkrijgbaar bij exclusieve woonwinkels en speciaalzaken in interieurdesign, slaapkamers en bedtextiel. Bekijk de verschillende producten, settings en collecties op www.mrsme.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *