Leitmotiv lampen

Het merk Leitmotiv is als winkel begonnen en ontstaan in Amsterdam, beginnende ontwerpers konden hier hun eigen producten verkopen. Dit principe vormt nog steeds de basis van het merk, het is een beginpunt van, en een plaats waar jonge startende ontwerpers de kans krijgen om hun ontwerpen en ideeën tot iets tastbaars te ontwikkelen.

De producten van deze beginnende ontwerpers verrassen iedereen steeds weer met uitdagende en gewaagde ontwerpen en verassende materialen. Dit maakt de collectie van Leitmotiv zo uniek en enig in zijn soort.

De collectie wordt jaarlijks 2 keer vernieuwd met bijvoorbeeld nieuwe hanglampen of klein meubelen zoals bijzettafels of kapstokken. Vandaag de dag staat het merk Leitmotiv voor een goed doordacht samengestelde collectie uit kleinmeubelen en verlichtingsarmaturen.

Ieder seizoen weer gebruiken de ontwerpers van over de hele wereld Leitmotiv voor het uitbrengen van hun ontwerpen en ideeën, dit heeft als gevolg dat iedereen een stukje “design” kan toevoegen aan zijn of haar (nieuwe) woning.

Lampen die inmiddels al vele jaren in grote aantallen verkocht worden zijn o.a. de eenvoudig en strak vorm gegeven Z-bureaulampen (zie onderstaande afbeelding) en het type industriële hanglamp de Inside Out (te verkrijgen in onder andere wit en alu grijs, zie ook hieronder)

Leitmotiv lampen

Enig in zijn soort en gemaakt van het niet alledaagse materiaal keramiek is de hanglamp, model Cast, verkrijgbaar in een grote en kleine uitvoering, zie hieronder beide modellen:

Leitmotiv lampen

Bovenstaand zijn slechts enkele lampen uit het aanbod van het merk Leitmotiv op LampenOnline.com, het gehele assortiment vindt u hier >>> Leitmotiv lampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *