Blauw interieur

Zoals ik al eerder schreef ben ik op zoek naar een andere woning. Deze woning zal hoogstwaarschijnlijk een stuk kleiner zijn dan mijn huidige woning. Ik ga daar alleen met mijn kinderen wonen dus mag voor een heel groot deel beslissen hoe ik het ga inrichten. Gelukkig houden de kinderen net als ik erg van blauw en zal dit ook voor een groot deel in de woning terug te vinden zijn.

De kinderen mogen hun eigen kamer inrichten. De jongens wilde iets met rood en mijn dochter wilde iets met paars. De andere ruimtes mag ik doen. En daar ga ik veel met blauw werken.

Early Dew

Een tijdje geleden heb ik van Flexa de kleur Early Dew gekregen. Een kleur die ik echt prachtig vind. Deze kleur wilde ik eigenlijk gaan gebruiken voor de slaapkamer maar hoe meer ik bezig ben mijn mijn moodboards hoe meer ik merk dat ik die kleur wel heel erg mooi vind maar dat het niet een kleur is die bij mij past. Als ik deze kleur zou gebruiken zou het zijn omdat iedereen hem gebruikt. Niet omdat hij mij gelukkig maakt.

Als ik aan blauw denk dan word ik gelukkig. Van blauw word ik kalm. Het is dan ook echt mijn lievelingskleur.

Interieurblogger

Natuurlijk als ik interieurblogger weet ik als geen ander welke kleuren hip zijn en welke interieurs op dit moment een trend zijn maar daar ga ik niet in mee. Ik wil een huis waarin ik mij fijn voel. Een huis waarbij ik gelijk een warm gevoel krijg als ik de deur open doe. En blauw doet dat met mijn gevoel.

Vroeger heb ik dat wel een tijdje gedaan. Wonen zoals iedereen dat deed. Meegaan met de trends en afkijken bij vriendinnen en de woonbladen. Maar door de jaren heen heb ik steeds meer geleerd te doen wat mij gelukkig maakt.

Moodboard blauw wonen

Ondanks dat ik nog niet weet in wat voor soort huis ik straks kom te wonen ben ik wel al druk bezig met mijn moodboard. Zo ga ik (afhankelijk van de lichtinval) de slaapkamer waarschijnlijk heel erg donker blauw verven. In mijn vorig huis hebben we de muren een tijd grieksblauw gehad en dat was voor de slaapkamer ook een hele lekkere kleur maar nu heb ik een hele mooie overtrek gezien die ik graag wil hebben en op basis van die overtrek heb ik besloten voor donkerblauw te gaan.

9278.20.01

Naast de slaapkamer weet ik al heel erg lang hoe ik de woonkamer wil. Ik ben dol op Delfts blauw en tegeltjes. En nu ga ik dat niet in zijn geheel doorvoeren maar ik wil er wel accenten mee aanbrengen. Misschien een baan met Delfts blauwe tegels ergens achter mijn bureau of achter de bank.

Een kleine impressie van mijn inspiratie:

blauwe woonkamer

VT Wonen

donkerblauwe muur

Bron: Showhome
Foto’s: Joriann

keuken stoelenmix

101 woonideeen

borden

Sacramentostreet

tegel behang

Wallcoverings

inspiratie blauw

Inspirationsdeco

Voor nu blijft het nog even dromen. Hopen dat ik snel iets kan vinden want mijn handen jeuken om te gaan inrichten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *