Landelijke verlichting

Landelijk wonen

De stijl landelijk wonen is erg in. Grote merken als Riviera Maison en Riverdale hebben zich gespecialiseerd in items welke passen bij de deze stijl. Van servies tot meubel. Voor deze woonstijl zijn zelfs bladen welke specifiek over landelijk wonen gaan. Heerlijk binnenkijken bij veel al boerderijen maar ook je huis kan je inrichten met een landelijke sfeer.

boerderijkamer

VT wonen

landelijke woonkamer

Unique Home

Kleuren landelijk wonen

Bij landelijk wonen horen kleuren als grijs, ecru en roze tinten. In het landelijk wonen zie je vaak dat ook de wanden geverfd worden. Als tegen kleur houdt men vaak de deuren en sierlijsten wit. En ook de meubels worden vaak geschilderd. Met kalkverf kan je op een makkelijke manier een houten kast of tafel oververven.

kleuren landelijk

Cachethomecollection

landelijke kast

Knickoftime

landelijk interieur

Mysimplyspecial

Verlichting

Landelijk wonen draait om sfeer, om warmte, om gezelligheid. Goede verlichting hoort hierbij. Want met de juiste lampen creëer je sfeer. Een felle lamp is niet gezellig. Een goede vloerlamp past dus perfect bij dit plaatje. Een vloerlamp met een mooie kap. Deze staat mooi in het interieur. En zeker bij gekleurde wanden geeft een lamp een prachtig effect aan op de muur. Plaats dus naast een sidetable of in een gezellig hoekje een vloerlamp voor meer sfeer.

woonkamer landelijk

interieur landelijk

Boumij

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *