Een creatieve kerst met BLACK+DECKER™

Zorg dit jaar voor een unieke kerstsfeer in huis met enkele originele doe-hetzelf decoraties.

Met kerst willen mensen zich van hun meest creatieve kant tonen en wordt het huis opgevrolijkt met allerlei kleurrijke versieringen. Voor wie in de aanloop naar de kerstperiode op zoek is naar inspiratie, verzamelde BLACK+DECKER™ enkele creatieve doe-het-zelf projecten waarmee mensen hun decoraties dit jaar een meer persoonlijke toets kunnen geven

Op de BLACK+DECKER website www.blackandecker.nl/kerstmis vindt u drie eenvoudige doe-hetzelf projecten waarmee u stap voor stap prachtige decoraties maakt die u niet in de winkel kunt kopen – een creatieve houten kerstboom met een uniek kantje, een decoratieve houten versiering in de vorm van een sneeuwvlok en een houten rendier voor in huis of in de tuin.

houten ster maken

Hebt u geen idee wat u dit jaar onder de kerstboom moet leggen? Dan helpt BLACK+DECKER u met een reeks originele en praktische cadeaupakketten in mooie geschenkverpakkingen, blik of flightcase, met extra accessoires bij de machines. Het perfecte geschenk voor elke creatieve doehet-zelver!

Hilde Verbeek: “Kerstmis is een periode waarin we thuis leuke momenten met familie en vrienden willen delen. Het is bovendien het ideale moment om de gereedschapskist erbij te halen en decoraties een persoonlijke toets te geven. BLACK+DECKER moedigt iedereen aan om zich van z’n creatiefste kant te laten zien en een unieke stempel te drukken op zijn kerstversiering. Ook weten mensen met Kerstmis niet altijd wat ze hun geliefden moeten schenken. Daarom komt BLACK+DECKER dit jaar met praktische kerstcadeaus voor familie en vrienden in geschenkverpakkingen, zoals een mooie metalen blikverpakking of een flightcase.” U kunt kiezen uit de volgende BLACK+DECKER kerstpakketten:

Catalogusnummer + Productomschrijving

CS3653LCAT 3,6V schroevendraaier + 10 accessoires in een klein blik

EGBL18BAFC 18V 2B schroefboormachine + 160 accessoires in een flightcase

EGBL188BAFC 18V 2B klopboormachine + 160 accessoires in een flightcase

EGBL14BST2A 1,4V 2B Li-ion schroefboormachine in 16″ gereedschapskist + 100 accessoires

KA2000AT 120W Next Generation Mouse schuurmachine + 10 accessoires in een middelgroot blik

Meer details over de BLACK+DECKER kerstpakketten en handleidingen bij de projecten, vindt u op de website www.blackandecker.nl/kerstmis

houten hert

Over BLACK+DECKER

Met een historie van meer dan 100 jaar als een van de meest vertrouwde merken ter wereld, is BLACK+DECKER met z’n innovatieve producten – van boormachines en schuurmachines, tot gazonmaaiers en huishoudelijke apparatuur – welkom in huishoudens over de hele wereld. BLACK+DECKER levert de inspiratie voor mensen bij het omvormen van hun woonomgeving tot hun “thuis” en levert verbazingwekkend eenvoudige producten van hoge kwaliteit, die zorgen dat huiseigenaren sneller en efficiënter kunnen werken, zodat ze trots kunnen zijn op hun huis en meer tijd hebben voor hun gezin.

Over Stanley Black & Decker

Stanley Black & Decker is een wereldwijde leverancier van handgereedschap, elektrisch gereedschap en hieraan gerelateerde accessoires, speciale bevestigingssystemen, opslag, evenals oplossingen voor elektronische beveiliging, mechanische toegang, gezondheidszorg, infrastructuur en meer. Sinds 1843 levert het bedrijf hard werkend, innovatief en krachtig gereedschap dat professionals, organisaties en individuen over heel de wereld helpt bij het bouwen, repareren en beschermen van hun waardevolle projecten en creaties. Het bedrijf streeft naar excellentie bij producten, mensen en werkmethoden en is gedreven door duurzame bedrijfsvoering en initiatieven die de impact op het milieu verminderen en het leven van klanten en hun leefomgeving verbeteren. Stanley Black & Decker, met hoofdkantoor in Connecticut in de VS, heeft wereldwijd circa 52.000 medewerkers en bereikte in het boekjaar 2013 een omzet van $11 miljard.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *