Lampenonline

Lampenonline

Bent u opzoek naar lampen of verlichtingsarmaturen? Dan bent u bij LampenOnline.com aan het juiste adres. LampenOnline is een webshop met een breed assortiment op het gebied van lampen en verlichting. Verschillende merken die in deze webwinkel verkocht worden zijn Philips, SLV, EGLO en Konstsmide. Sinds maart 2016 is het assortiment uitgebreid met een nieuw merk namelijk Het Lichtlab.

Het Lichtlab is een merk wat op geheel eigen wijze haar producten produceert. Het merk maakt gebruik van retro materialen en de laatste 3D printtechnieken. Ze spelen bij de ontwikkeling stijlvolle verlichting in op de laatste trends voor de echte designliefhebber. Een ander punt waar het bedrijf zich in weet te onderscheiden is dat alle producten met de hand worden gemaakt. Vanwege deze reden zijn alle producten ook in een beperkte oplage verkrijgbaar.

Het Lichtlab werkt samen met verschillende designers waaronder Olaf Weller en Marnix Stigter. Het doel wat deze designers nastreven is het ontwerpen van producten met een hoogwaardige afwerking maar dan wel in een huishoudelijke sfeer. Naast de vele lampen die het merk produceert ontwikkelt het bedrijf ook bijzondere fittingen en lichtbronnen.

Vooral de hanglampen van Het Lichtlab zijn echte een eyecatcher. Ontwerpen die in het oogspringen zijn de No.15 Kooi en de No.19 industrielamp. De No.15 Kooi is een draadstalen kooi. Het gespoten metaal geeft de lamp een stoer uiterlijk wat zeker kan bijdragen aan de sfeer in verschillende interieurs. Naast het feit dat de hanglamp er leuk uitziet geeft hij ook nog eens flink veel licht. De No.15 Kooi is in verschillende kleuren te verkrijgen waaronder wit, zwart, koper en zilver. Ook de No. 19 industrielamp is een fantastisch ontwerp. De hanglamp is ontworpen met het idee dat het in elkaar gezet kan worden zonder dat er gebruik gemaakt hoeft te worden van bevestigingsmiddelen zoals schroeven of lijm. De lamp bestaat in totaal uit 15 losse onderdelen van MDF. Alle onderdelen van deze lamp worden uit slechts één MDF plaat van 60 x 90 cm gesneden. Het snijden van de onderdelen gebeurt door middel van een laser. Het gebruik van de laser zorgt ervoor dat de randen van de lamp een gekarakteriseerd zwart uiterlijk krijgen. Buiten het gebruik van de laser wordt de lamp met de hand gemaakt. Wanneer alle onderdelen worden samengevoegd ontstaat er een prachtige lamp met dezelfde looks en vormen als de populaire oude industrielamp. Wanneer er twee van deze lampen bij elkaar worden gehangen geeft dit werkelijk een schitterend effect, echter doet de No.19 het ook prima wanneer deze alleen wordt opgehangen. Een mooie lichtbron die aan de hanglamp kan worden toegevoegd is de kooldraadlamp.

Naast de gewone No.19 industrielamp is er ook een speciale versie van deze lamp ontwikkeld namelijk de WHITE EDITION. Het enige verschil zit hem in het feit dat de lamp een wit uiterlijk heeft.

Bent u benieuwd naar het totale assortiment van Het Lichtlab kijk dan hier: http://www.lampenonline.com/merken/het-lichtlab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *