kantoor aan huis

Kantoor aan huis

Kantoor aan huis

In tijden dat de banen niet voor het oprapen liggen, beginnen steeds meer mensen voor zichzelf. Volgens de laatste berichten komen er in ons land dit jaar zelfs 32 duizend ZZP’ers bij, aldus het UWV. Als jij één van deze mensen bent dan is een goed ingerichte werkplek de eerste stap naar succes. Een goede werkplek is namelijk niet alleen belangrijk om lichamelijke klachten te voorkomen. Het komt ook je productiviteit ten goede.

Geen tijd om winkels af te struinen op zoek naar de geschikte meubels en accessoires? Geen probleem. Ook online vind je de mooiste kantoorartikelen. Als je op het internet wat gaat rondkijken dan vind je al gauw een ruim aanbod aan bureaus, stoelen en vele accessoires die jouw ruimte binnen no-time omtoveren tot een mooi kantoor. Heb je geen aparte ruimte in huis om als kantoor in te richten, kies dan bijvoorbeeld voor een bureau dat je af kunt sluiten aan het einde van de dag. Op die manier zijn je ogen niet telkens gericht op het werk dat je nog moet doen. Bovendien houd je op die manier een goede scheiding tussen wonen en werken. 

Dus, ga jij binnenkort ook als zelfstandige aan de slag of werk je gewoon veel thuis? En ben je op zoek naar inspiratie om jouw thuiskantoor in te richten? Neem dan bijvoorbeeld eens een kijkje in de webshop van Otto. Hier kwam ik na wat zoekwerk terecht. Je vindt hier een speciale thuiswerkplek-shop. Daar zag ik onder andere onderstaand bureau. Doordat het hoogglans wit heeft het een hele moderne uitstraling. Je zou hem zo in je woonkamer kunnen zetten!

Maar OTTO is niet de enige webshop waar je meubels voor je thuiswerkplek kunt kopen. Het is misschien niet de eerste winkel waar je aan denkt en het aanbod is er niet heel erg groot, maar op de website van de Kwantum zag ik ook enkele erg leuke en handige bureaus plus bureaustoelen staan. De Kwantum heeft een bureaumeubel die erg lijkt op die van Otto, alleen zijn de lades antraciet gekleurd in plaats van eiken.

Heb jij een thuiswerkplek in huis? En zo ja, hoe heb je die dan ingericht?

1 thought on “Kantoor aan huis

  1. Heb zelf ook een hele lekkere werkplek voor thuis, een groot bureau is echt een must hier kun je lekker alles op neerleggen en daarnaast een groot vlak op de muur waar je al je inspiratie op kan pinnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *