Ladder in het interieur

Pimp je interieur met een ladder

Een ladder, een attribuut wat men vroeger gebruikte om ergens bij te komen wat te hoog voor iemand was. Tegenwoordig zie je de ladder veel terug in het interieur. Hij is in diverse winkels te koop maar ook makkelijk zelf te maken.

ladder in de keuken DIY

1. Deze ladder kan je zelf maken. Met een paar latten van de bouwmarkt en stokken welke je verzameld in het bos maak je met een touw deze ladder. Kleur de latten van de bouwmarkt in de kleur die past bij jouw keuken. Deze ladder is prima te gebruiken in de keuken. De perfecte plaats om je theedoeken en handdoeken aan op te hangen. Natuurlijk mag ook in de keuken wat kleine opvrolijkers aan je ladder niet ontbreken.

ladder badkamer
Bron: http://www.flickr.com/photos/55397648@N00/7446043206/in/photostream

 

2. Ook in de badkamer misstaat de ladder niet. Het is de ideale plek om je handdoeken aan op te hangen. Ga voor een ladder van mooi blank hout. Deze combineert makkelijk met allerlei andere kleuren.

ladder in het interieur
Bron: http://mickeysgirl.tumblr.com/post/75423634866

3. Een van mijn favoriete wijze’s hoe je een ladder in het interieur kan gebruiken. Gewoon simpel met een string van lampjes. Nu ben ik al erg verzot op cottonlights maar zeker in combinatie met de ladder vind ik het helemaal een verfraaiing voor je interieur. Twee items die elkaar zo versterken waarbij ze echt een fantastische sfeerhoek in je interieur worden.

Er zijn echt diverse mogelijkheden om ladders in het interieur te gebruiken, zo is het de perfecte plek om tijdschriften aan op te hangen. Zelfs de oude schildertrap kan je met een paar kleine aanpassingen gebruiken bij het inrichten van je woonkamer. En eigenlijk is alleen dat trapje met al die verschillende verfsporen al een eyecatcher in je interieur. Deze trapjes worden vaak redelijk goedkoop aangeboden op marktplaats. Een perfecte manier van budget wonen.

Wil je meer inspiratie wat je met een ladder in je interieur kan doen kijk dan eens op Pinterest

 

1 thought on “Ladder in het interieur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *