Laat jouw zelfgemaakte foto’s niet online staan

Heb je een heleboel mooie foto’s die je zelf hebt gemaakt, maar staan deze al jaren in mappen op je telefoon of computer? Dan is het tijd om er iets mee te doen! Waarom druk je ze niet af om terug te laten komen in jouw interieur? Er zijn tegenwoordig heel leuke fotoproducten verkrijgbaar, waarmee je jouw interieur op een persoonlijke manier kunt decoreren. In deze blog zullen een aantal van deze fotoproducten worden toegelicht.

Jouw foto aan de wand als wanddecoratie

Waarschijnlijk ben je wel bekend met de klassieke foto in een lijstje aan de muur. Maar er zijn tegenwoordig veel meer mogelijkheden om je foto’s op een originele manier aan de muur te hangen. Je kunt je favoriete foto bijvoorbeeld ook op canvas of plexiglas laten afdrukken. Of wat denk je van een hele fotowand met foto’s in allerlei vormen en maten?

Naast de decoraties voor binnen zijn er ook genoeg opties te vinden om jouw tuin mee te decoreren. Eén van de tuintrends dit jaar is het overdekt zitten. Kleed jouw overkapping of veranda bijvoorbeeld aan met een prachtige foto op een tuinposter of hout voor buiten.

Geen wanddecoratie, maar een ander fotoproduct

Is een foto aan de wand voor jou toch geen optie? Ook dan zijn er genoeg opties te vinden om jouw foto’s te gebruiken. Bijna wekelijks komt er wel weer een nieuw product online om jouw foto op af te laten drukken. Het leuke aan zulke fotoproducten is dat je er of zelf creatief mee aan de slag kunt gaan of dat je ze voor verschillende gelegenheden cadeau kunt geven aan iemand die je goed kent.

Fotopuzzel met doos

Eén manier om je foto’s te gebruiken, is door het ontwerpen van puzzels met foto. Dit is het perfecte product voor iedere puzzelfanaat. Door de keuze uit puzzels tot wel 1000 stukjes kun je een puzzelaar van ieder niveau verblijden. 

Een leuke optie om deze puzzel wel in jouw interieur terug te laten komen, is door hem na het in elkaar zetten in te lijsten en aan de wand te hangen. Op deze manier ben jij creatief en ontspannend bezig geweest en heb je ook nog eens jouw eigen wanddecoratie gecreëerd.

Sleutelhanger en andere opties

Een andere manier om je foto dicht bij je te houden, is door hem op een sleutelhanger te laten afdrukken. Zo kun je je lievelingsfoto elke dag met je meenemen door hem aan het sleutelbos vast te maken. Een sleutelhanger maken, is hier een optie. Daarnaast zijn er nog vele andere fotoproducten te vinden, zoals mokken, onderzetters en telefoonhoesjes. Zoals je kunt lezen, zijn er te veel opties om allemaal in dit artikel te benoemen. Neem zeker eens de tijd om alle opties online te bekijken. Laat jouw zelfgemaakte foto’s vooral niet online staan, want dat is zonde!

Foto door: George Milton op Pexels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *