Laat je inspireren door de verscheidenheid aan matrassen.

Vandaag zijn we met de kinderen in ons nieuwe huis wezen kijken. De laatste keren dat we konden kijken was tijden de bouwtechnische keuring en toen was er 1 op kamp en 1 zat nog op school. Vandaag konden ook zij een blik werpen op hun nieuwe kamer. Wel moeilijk in te schatten want hun kamer is nu nog 1 grote kamer en zal straks gesplitst gaan worden.

Jongenskamer

De oudste heeft er voor gekozen om een laag bed te nemen en deze tegelijk tijd te gebruiken als bank. Hij wil dus een stoer bed waarop hij ook kussen gaat leggen zodat hij deze als ruggensteuntje kan gebruiken. Voor zijn bed gaan we zijn huidige dikke matras gebruiken. Dit mede omdat hij kiest voor een houten bed met daaronder lades. Deze kan wel een dik matras dragen. De meiden gaan ook voor een laag bed en ook hierop gaan we een dik matras neer leggen. Zij hebben nu nog een redelijk dun matras maar nu ze ouder worden zien we gewoon dat zij toe zijn aan een nieuw matras. 

matrassen

De 2e zoon heeft gekozen voor een hoogslaper met daaronder een kast waarop hij zijn tv zet en daar tegenover een kleine (slaap)bankje. Omdat hij kiest voor een ijzeren frame willen we niet een al te dik matras. Maar hij moet natuurlijk wel een goed matras. Voor zijn bed zullen we tot een dikte van max 21 cm gaan. Dit ook omdat hij anders wel heel erg makkelijk zijn bed uit kan vallen. Hoogstwaarschijnlijk kiezen we voor hem voor een traagschuimmatras. Deze hebben wij zelf ook en ligt heerlijk. Sinds ik op een traagschuimmatras lig heb ik geen rugklachten meer.

En voor het bestellen van matrassen hoef je de deur niet uit. Op Matrasaanhuis.nl vindt je een ruime keuze aan allerlei soorten matrassen.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *